To je to što me zanima!

Manekenka se skinula kod Zida plača: 'Ovo je ozbiljan incident'

Znam da u moj inbox pristiže hrpa prijetećih poruka, ali bezuspješno se trudite jer takve poruke ne čitam, poručila je belgijska manekenka Marisa
Vidi originalni članak

Belgijska manekenka i umjetnica Marisa Papen (26) na svojem je profilu društvene mreže objavila fotografiju na kojoj 'kao od majke rođena' pozira ispred Zida plača u Izraelu.

- Ovo je neugodan događaj, težak i tužan, koji vrijeđa svetost mjesta i osjećaje onih koji ga posjećuju - rekao je rabin Shmuel Rabinovich za novine Yedioth Ahronoth.

- Zid srama - napisala je manekenka uz spornu fotografiju i usput zamolila fanove da 'knjigu ne sude po koricama'.

Potez kontroverzne Marise, koja je prošle godine završila u egipatskom zatvoru jer je pozirala gola pokraj Luksora, naljutio je mnoge, a posebno burno reagirale su vjerske udruge koje su cijelu situaciju nazvale ozbiljnim i tužnim incidentom.

Inače, ova manekenka često objavljuje golišave fotografije koje su nastale na raznim stranama svijeta, a svoj životni stil opisuje kao 'golu slobodu gdje maske padaju i bacaju se u ocean'.

- Znam da u moj inbox pristiže hrpa prijetećih poruka, ali bezuspješno se trudite jer takve poruke ne čitam - poručila je Marisa. 

Inače, manekenka je svojedobno otkrila kako ju je iskustvo iz Egipta natjeralo na, kako tvrdi, pomicanje granica religije i politike još dalje. 

 

VIDI OVO: 5 najbizarnijih mjesta za ljetni seks.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • lola322 29.06.2018.

    Nije ovo prvi put, i prošle je godine neka hodala gola na istom mjestu pa nikome ništa. Ne razumijem svrhu ovoga, ali oni koji bi zbog golotinje ubijali u ime bilo koje vjere nisu normalni, ako ti smeta samo ignoriraj i gotovo.

  • 29.06.2018.

    voli provocirat i da se piše o njoj

  • الكلاب 29.06.2018.

    😂😂😂😂😂😂😂....mala je bomba rekao bi ti edo majka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare