Manekenka se skinula kod Zida plača: 'Ovo je ozbiljan incident'

Znam da u moj inbox pristiže hrpa prijetećih poruka, ali bezuspješno se trudite jer takve poruke ne čitam, poručila je belgijska manekenka Marisa
Vidi originalni članak

Belgijska manekenka i umjetnica Marisa Papen (26) na svojem je profilu društvene mreže objavila fotografiju na kojoj 'kao od majke rođena' pozira ispred Zida plača u Izraelu.

- Ovo je neugodan događaj, težak i tužan, koji vrijeđa svetost mjesta i osjećaje onih koji ga posjećuju - rekao je rabin Shmuel Rabinovich za novine Yedioth Ahronoth.

- Zid srama - napisala je manekenka uz spornu fotografiju i usput zamolila fanove da 'knjigu ne sude po koricama'.

Potez kontroverzne Marise, koja je prošle godine završila u egipatskom zatvoru jer je pozirala gola pokraj Luksora, naljutio je mnoge, a posebno burno reagirale su vjerske udruge koje su cijelu situaciju nazvale ozbiljnim i tužnim incidentom.

Inače, ova manekenka često objavljuje golišave fotografije koje su nastale na raznim stranama svijeta, a svoj životni stil opisuje kao 'golu slobodu gdje maske padaju i bacaju se u ocean'.

- Znam da u moj inbox pristiže hrpa prijetećih poruka, ali bezuspješno se trudite jer takve poruke ne čitam - poručila je Marisa. 

Inače, manekenka je svojedobno otkrila kako ju je iskustvo iz Egipta natjeralo na, kako tvrdi, pomicanje granica religije i politike još dalje. 

 

VIDI OVO: 5 najbizarnijih mjesta za ljetni seks.

Idi na 24sata
Komentari (138)
 • Linz

  Baš šteta što joj se ne vidi punđa !!!

  29. 6. 2018,   11:43
 • klle@

  Mislim da kad se poslikaš u Meki, nećeš više stići ni čitati komentare...

  29. 6. 2018,   11:20
 • Jedan_dečko

  Sad ce dolazit tamo gledat i plakat, tako blizu, a tako daleko....

  29. 6. 2018,   11:40
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.