'Mi smo jedine kandidatkinje iz showa koje su pale ispod 70 kg'

Kike i ja treniramo gotovo svaki dan, bilo u dvorani ili prirodi. Osim što nas je sam show povezao, danas sa sigurnošću mogu reći da smo nerazdvojne prijateljice, kaže bivša natjecateljica Jelena Putnik
Vidi originalni članak

Jelena je uz mene jedina kandidatkinja u obje sezone showa koja je pala ispod 70 kilograma, kaže Jelena Putnik (36). Bivša natjecateljica 'Života na vagi' pohvalila je Kristinu Tklaec-Čopec s kojom je nastavila trenirati nakon što su izašle iz kuće. 

- Najviše kilograma skinula je nakon showa, a u samom realityju bila je jako kratko, svega mjesec dana - komentirala je. Jelena je u 'Život na vagi' ušla sa 112,9 kilograma, a izašla sa 67,7 kilograma dok je Kristina bila teška 104,7 kilograma kad je stigla u kuću te je napustila reality s 94,6 kila. Putnik je dodala kako nikad neće prestati isticati koliko je ponosna na kolegicu iz showa i koliko uživa na treninzima s njom. 

- Kike i ja treniramo gotovo svaki dan - bilo u dvorani ili prirodi. Osim što nas je sam show povezao, danas sa sigurnošću mogu reći da smo nerazdvojne prijateljice - ispričala je Jelena. Napomenula je kako nisu opsjednute vagom, ali imaju svoje ciljeve. 

- Kristina danas ima ispod 70 kilograma, a ja sam uvijek oko 70-73 kilograma! Bitno nam je da smo obje ispod izlazne kilaže - objasnila je. Bivše natjecateljice su najponosnije na sebe jer su ostale dosljedne i što su zdrave navike postale dio njihovog života. 

- Naravno, zadovoljne smo i sportskom formom koju smo dostigle jer ipak treninzi koje danas radimo i dalje su kombinacija metaboličkog treninga i treninga s vlastitim tijelom te neizbježnog cardia. A uz to, počele smo voziti bicikl, roniti, plivati i trčati u šumama - zaključile su Jelena i Kristina. 

 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Idi na 24sata
Komentari (23)
 • NIKE

  Jedna od rijetko dobrih emisija koja još postoji na televizija, a upravo promovira promjenu vlastitih navika što je u biti vrlo rijetko viđeno. I onaj što gleda u male ekrane može lijepu pouku izvući iz takvi emisija.

  11. 9. 2018,   10:50
 • jo2hn8ny

  Curama kapa do poda.

  11. 9. 2018,   11:18
 • Deleted user

  Ogroman napredak. Bravo cure!!!

  11. 9. 2018,   12:08
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.