To je to što me zanima!

Mijenja se tradicija: Prvi izbor za Miss Amerike bez bikinija...

Ovo je kulturna revolucija, rekli su organizatori izbora za Miss Amerike 2019. godine. Hodanje u kupaćim kostimima i štiklama bila je dugogodišnja tradicija izbora i obavezni dio programa
Vidi originalni članak

Izbor za Miss Amerike, koji je bio jučer, ostat će zabilježen u povijesti. Nakon 92 godine natjecanja, misice po prvi put nisu prošetale u kupaćim kostimima.

- Ovo je kulturna revolucija - rekli su organizatori izbora za Miss Amerike 2019. godine. Hodanje u kupaćim kostimima i štiklama bila je dugogodišnja tradicija izbora i obavezni dio programa. 

- Razgovarala sam s mnogo mladih djevojaka koje su mi rekle da bi htjele biti dio programa, ali ne žele okolo 'paradirati' u kupaćim kostimima - rekla je novinarka Gretchen Carlson (52). 

Dio programa s večernjim haljinama, za kojeg se smatra da je jedan od najljepših krugova izbora, također je promijenjen. Više nema pravila za odijevanje. Izbor odjeće sada je slobodan tako da svaka djevojka može izraziti svoj individualni stil. 

Nia Franklin iz New Yorka, koja je odnijela titulu, također će se pamtiti. Ona je prva koja nije prošetala u kupaćem kostimu, a osvojila je lentu.

- Trebalo mi je puno ustrajnosti da dođem ovdje i samo se želim zahvaliti svojoj prekrasnoj obitelji - rekla je Nia nakon što ju je bivša Miss Amerike Cara Mund (24) okrunila.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 11.09.2018.

    nova pravila

  • Zapadnjak_1 11.09.2018.

    sljedeće godine najvjerojatnije pobjeđuje antifasistica sa 120 kila i zelenom kosom...

  • grgurevski 11.09.2018.

    Vrhunac kulturne revolucije biti će kad sve misice budu nosile burku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare