To je to što me zanima!

Milan razgovarao s učiteljicom, a Seve do škole dovela i PR tim

Ovo je bio jedan od rijetkih trenutaka da se bivši ljubavni par, Severina i Milan ne susreće zbog sudskih postupaka već zbog najuzbudljivijeg dana njihovog prvašića...
Vidi originalni članak

Danas je počela nova školska godina, a među uzbuđenim prvašićima ove godine u školskim klupama našao se i Aleksandar (6), sin pjevačice Severine Kojić (46) i poduzetnika Milana Popovića (51).

Pjevačica se za razliku od ostalih roditelja pojavila s cijelim PR timom, a iz zagrljaja ju nije ispuštao suprug Igor Kojić (31). Kako doznajemo, ispred škole se ranije pojavio otac djeteta koji je nekoliko minuta pričao s Aleksandrovom učiteljicom o novim obvezama i školskom rasporedu, a kasnije je pomno razgledavao dvorište na kojem će njegov sin vjerojatno igrati nogomet ili košarku s ostalom djecom. Kada je dječak ugledao oca, odmah mu je potrčao u zagrljaj, a razrednica ga je upitala: ‘‘Mora da vas sin dugo nije vidio kada vam se toliko veseli?’’

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, od sinoć, odgovorio je sa smiješkom. Na školsko igralište nakon srbijanskog poduzetnika stigao je i Severinin menadžer, Tomislav Petrović iza kojeg su koračali PR-ovci. I dok se Milan informirao o školskom programu, Severina se nekoliko metara dalje igrala sa sinom.

Mališana je, sudeći po osmijehu na licu, oduševilo uređenje školskog dvorišta koje je bilo ukrašeno šarenim balonima i velikim natpisom ‘’Dobrodošli’’. Ovo je bio jedan od rijetkih trenutaka da se bivši ljubavni par, Severina i Milan ne susreće zbog sudskih postupaka već zbog najuzbudljivijeg dana njihovog prvašića.

Nakon što je otpratila Aleksandra, Splićanka je otišla na piće u obližnji kafić u kojem je već sjedila njezina dugogodišnja prijateljica Iva Todorić (42). U crno-bijeloj suknji i s decentnim sakoom na ramenima ‘‘čavrljala’’ je s prijateljicama i suprugom koji je došao u ležerno-sportskom izdanju, a onda su se pridružili ostalim roditeljima na školskoj priredbi.

S obzirom na to da joj je sin postao školarac, pjevačica će se uskoro naći pred nešto drugačijim izazovima. Stoga ju osim već nastupa čekaju i nove obveze: Aleksandru valja pomoći da svlada sva slova, nauči brojeve, piše zadaće, a treba ga i voziti u školu...

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ilI Jelena Rozga?

Idi na 24sata

Komentari 134

  • bigmamabigtata 04.09.2018.

    Zbog svih vas koji ne prestajete spominjati filmić ne želite dobro Aleksandru. Ispada da mrzite osim Severine i njenog sina. Kakvi ste vi roditelji svojoj djeci kad u sebi imate toliko zločestoće?

  • cvita1 04.09.2018.

    a napisala sam samo jadna učiteljica.......?????

  • klub za ludake 04.09.2018.

    sirota dete bas mi je zao

Komentiraj...
Vidi sve komentare