To je to što me zanima!

Mile Kekin: Najmlađi smo bend, a postojimo punih 30 godina...

Festival je otvorilo Hladno pivo koje je prije Kozare sviralo i na Sutjesci. I dok su na Sutjesku došli kao veterani koji tamo nisu bili samo jednom, na Kozari su debitirali
Vidi originalni članak

Ovo smo često svirali, ali nigdje nije primjerenije nego ovdje: Il' si bos il' si hadžija. Znamo li ovo Kozaro? Eins, zwei, drei.. , zapjevao je Sejo Sexon (57) na drugom Kozara Puls Festu.

Nekoliko tisuća posjetitelja 'Zabranjeno pušenje' jedva je dočekalo. Ekipa s pozornice podsjetila ih je da superstarovi 'New Primitivsa' zvuče jednako dobro kao i 80-ih. Organizatori su naglasili da su odabrali najbolje bendove. Iz Hrvatske su pozvali Hladno pivo, iz Srbije Van Gogha, a iz Bosne Zabranjeno pušenje. Osim dobre svirke u sklopu festivala nudio se aerobic i šetnje planinom.

Festivalu je cilj vratiti mlade na planinu o kojoj su pisane pjesme, snimani filmovi, te oživiti kraj turistima. Svim posjetiteljima nudi uživanje u prirodi, ukusima domaće hrane i pića, te dobro poznatom zvuku velikih imena naše glazbene scene.

– Dogodila nam se ekspanzija ekoloških festivala. Svirka je ubojita – rekao je Goran Milisavljević, frontmen Van Gogha, te dodao kako dvije osvojene MTV nagrade imaju želju, volju i nadu da sviraju u Hrvatskoj.

Festival je otvorilo Hladno pivo koje je prije Kozare sviralo i na Sutjesci. Dok su na Sutjesku došli kao veterani koji tamo nisu bili samo jednom, na Kozari su debitirali.

– Najmlađi smo bend, a postojimo 30 godina. Kao takvi smo i započeli spektakl – rekao je Mile Kekin (47).

Idi na 24sata

Komentari 50

  • glasuglavi 30.07.2018.

    hladno pivo je prva liga, a vidi političkog pomladka s mudrim komentarima.

  • 29.07.2018.

    Svaki put kad čujem njegov Renault 4 dobijem proljev. Naporan bend bez stasa i glasa uvjek jedno te isto.

  • ćeprolje 29.07.2018.

    Najgori bend i pjevač pe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare