Mile Kekin: Najmlađi smo bend, a postojimo punih 30 godina...

Festival je otvorilo Hladno pivo koje je prije Kozare sviralo i na Sutjesci. I dok su na Sutjesku došli kao veterani koji tamo nisu bili samo jednom, na Kozari su debitirali
Vidi originalni članak

Ovo smo često svirali, ali nigdje nije primjerenije nego ovdje: Il' si bos il' si hadžija. Znamo li ovo Kozaro? Eins, zwei, drei.. , zapjevao je Sejo Sexon (57) na drugom Kozara Puls Festu.

Nekoliko tisuća posjetitelja 'Zabranjeno pušenje' jedva je dočekalo. Ekipa s pozornice podsjetila ih je da superstarovi 'New Primitivsa' zvuče jednako dobro kao i 80-ih. Organizatori su naglasili da su odabrali najbolje bendove. Iz Hrvatske su pozvali Hladno pivo, iz Srbije Van Gogha, a iz Bosne Zabranjeno pušenje. Osim dobre svirke u sklopu festivala nudio se aerobic i šetnje planinom.

Festivalu je cilj vratiti mlade na planinu o kojoj su pisane pjesme, snimani filmovi, te oživiti kraj turistima. Svim posjetiteljima nudi uživanje u prirodi, ukusima domaće hrane i pića, te dobro poznatom zvuku velikih imena naše glazbene scene.

– Dogodila nam se ekspanzija ekoloških festivala. Svirka je ubojita – rekao je Goran Milisavljević, frontmen Van Gogha, te dodao kako dvije osvojene MTV nagrade imaju želju, volju i nadu da sviraju u Hrvatskoj.

Festival je otvorilo Hladno pivo koje je prije Kozare sviralo i na Sutjesci. Dok su na Sutjesku došli kao veterani koji tamo nisu bili samo jednom, na Kozari su debitirali.

– Najmlađi smo bend, a postojimo 30 godina. Kao takvi smo i započeli spektakl – rekao je Mile Kekin (47).

Idi na 24sata
Komentari (50)
 • provel

  Kozar i Sutjeska? WTF sviranje za propalu tvorevinu. Kad ste svirali za Oluju? Za dragovoljce HOSa ili neke druge postrojbe ili možda za sve branitelje? Za invalide domovinskog rata? Za Vukovar? Ovčaru? Škabrnju? Ah da, to se ipak ne bi ...

  28. 7. 2018,   23:21
 • OBJEKTIVNI13

  Kekin glas, ukratko, uzas?!

  28. 7. 2018,   23:29
 • Tihakucanica

  Pateticno glumljenje alter scene koja ne postoji vec 20g. Sramocenje

  28. 7. 2018,   23:24
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.