To je to što me zanima!

Muke Nicki Minaj: Gaćice od PVC-a otkazale su poslušnost

Vidno šokirana Minaj pokušala je popraviti 'štetu', a čini se da joj ova negodna situacija na kraju nije pokvarila dobro raspoloženje pa se ubrzo pribrala
Vidi originalni članak

Glazbenica Nicki Minaj (35) prošlog je vikenda nastupala na dodjeli nagrade BET u Los Angelesu i pritom se prilično osramotila na bini. Naime, kontroverzna reperica za nastup je odabrala crvenu modnu kombinaciju od kože i PVC-a, ali se vjerojatno nije nadala da će joj odjeća stvoriti probleme.

NEDAVNO MRZILA MUŠKARCE Minaj je u vezi s Eminemom: Odlučila je prekinuti 'celibat'

Name, u jednom trenutku donji dio njenog outfita odlučio je 'otkazati poslušnost' pa se na njima ocrtavala i ono što nije trebalo.

Vidno šokirana MInaj pokušala je popraviti 'štetu', a čini se da joj ova neugodna situacija na kraju nije pokvarila dobro raspoloženje pa se ubrzo pribrala i počela se penjati po ružičastom konju.

Inače, prije nekoliko tjedana počelo se šuškati da je Nicki u vezi s kolegom Eminemom (45).

- Pozdrav ljudi, koliko vas ovdje želi da budem u vezi s Nicki Minaj, pitao je reper svoje fanove na nedavnom koncertu.Nekoliko dana prije toga Nicki je na  društvenoj mreži potvrdila kako je u vezi s kolegom.

'ŽELIM TO' Eminem je na koncertu pozvao Minaj na spoj: Draga, dolazim...

Minaj, kojoj je pravo ime Onika Tanya Maraj, trenutačno promovira novi singl 'YG's Big Bank' koji je snimila s kolegama 2Chainzom (41) i Big Seanom (30). Glazbenica je prošle godine u prosincu prekinula vezu s reperom Nasom (44) zbog razdvojenosti. Minaj je nedavno rekla da će njezin novi album imati naziv 'Kraljica' i izlazi 10. kolovoza, a za njegovu najavu iskoristila je sliku pokojne princeze Diane. 

VIDI OVO: Problemi u seksu s kojima se suočavaju mnogi parovi.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jejunum 09.10.2018.

    gače od kesa,,šta sve neće izmislit

  • _l_ 04.07.2018.

    camel toe

  • jozo biber 30.06.2018.

    miss jakuševca ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare