To je to što me zanima!

Na glumca (87) se bacaju 20-godišnjakinje: On je tako seksi

Točno znam gdje ga treba dirati. Kad sam ga prvi put dirala, reagirao je kao da nije vodio ljubav 10 godina. Želim biti njegova supruga, želim njegovu djecu, rekla je uzbuđena Julia
Vidi originalni članak

Ruski glumac Ivan Krasko (87) razvodi se od svoje supruge Natalije Krasko (27) jer ona odbija voditi ljubav s njim zbog toga što ne želi dijete. 

- Vjenčali smo se u rujnu 2015. i do dana današnjeg seksali smo se samo nekoliko puta. Razlog je što Natalija ne želi zatrudnjeti, a po mom mišljenju, dijete je dokaz ljubavi. Svaki par mora imati djecu - rekao je Krasko. 

Nakon što je odlučio privesti kraju svoju romansu s Natalijom, nije dugo tražio novu ljubav. Spetljao se s Julijom Kičemašovom (27) koja je nekoliko mjeseci odlazila u kazalište gledati Ivana. Brzo su se upoznali i počeli komunicirati, a nakon par tjedana ju je pozvao na spoj. 

Julija je za rusku televiziju rekla da je ona prava djevojka za Ivana.

- On je tako seksi! Točno znam gdje ga treba dirati. Kad sam ga prvi put dirala, reagirao je kao da nije vodio ljubav 10 godina... Želim biti njegova supruga, želim njegovu djecu - rekla je uzbuđena Julia. 

Međutim, Natalija se ne želi razvesti od glumca jer, kako kaže, bez obzira što nemaju spolne odnose, voli ga.

- Jednostavno ne želim ostati samohrana majka i brinuti se za djecu, a u ovom trenutku nemamo ni vlastiti stan - rekla je Natalija koja s Kraskom živi u stanu koji je u vlasništvu Ivanova unuka Kirila. 

Krasko iza sebe ima više od 140 filmova, a zbog ovog 'ljubavnog trokuta' i bitke za njega, postao je predmet ismijavanja većeg dijela Rusije. Ženio se četiri puta i ima šestero djece, ali to mu nije dosta pa želi još. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Rimen 20.09.2018.

    Puj...

  • mica trftaljka 19.09.2018.

    pra pra dida joj moze biti sta radi lova ma kuda ide ovaj svijet u tri piz mat fuj. i oped zene to rade

  • serpentine 13.09.2018.

    poanta ako imaš 27godina i vidiš ovog dedu bježi

Komentiraj...
Vidi sve komentare