Najstrašnija noć godine: Brojne gledatelje prestrašila 'Časna'

Gotički svijet 'Prikazivanja' uistinu je zastrašujuće mjesto, a demonska časna Valak samo čeka gledatelje da ga posjete. Pripremite na to da ćete vrištati od straha
Vidi originalni članak

Srijeda, 5. rujna, bit će zapamćena kao najstrašnija noć ove godine u kojoj je film 'Časna' u svom pretpremijernom prikazivanju preplašio gotovo 3.000 ljudi diljem Hrvatske. Ovaj rezultat ostat će zapamćen kao najjače pretpremijerno otvaranje franšize 'Prizivanje', ali i kao najjači pretpremijerni rezultat Warnerovog filma u Hrvatskoj ove godine.

GODINE NAPADA Nepokolebljiv duh: Kampanja terora im na koncu nije uspjela

Prema prvim komentarima, ovaj horor hit nikoga nije ostavio razočaranim.
- Strava, svakih 3min se naježiš, jako kvalitetan film. Preporučujem - rekao je feed_the_wolf17 na Instagramu.

A redatelj Hardy potvrđuje gore rečeno.

- Smatram kako je ovaj gotički svijet koji smo stvorili uistinu zastrašujuće mjesto, a mi, kao i demonska časna Valak, samo čekamo gledatelje da ga posjete. Samo se pripremite na to da ćete vrištati od straha - uvjeravao nas je redatelj.

Ovaj film zasigurno neće proći nezapaženo. Prisjetimo se, od prošlog tjedna strah se proširio ulicama grada Zagreba, ali i šire, gdje su slučajni prolaznici imali 'sreću' naletjeti na časne sestre inspirirane ovom već kultnom franšizom. Jezive prikaze pojavile su se na različitim dijelovima grada i plašile slučajne prolaznike.

Časne su samo mirno stajale i promatrale iz prikrajka, a čuli smo za slučajeve da su izlazile iz javnih wc-a, sjedile na kavi ili kupovale u trgovini. Za sada je izašlo nekoliko videa uplašenih građana, i velik broj fotografija 'nečasne', a mnogi već pušu na hladno i šalju fotografije pravih časnih sestara u kupnji namirnica.

BIJEG OD SVAKODNEVICE Djelatnici Heathrowa proslavili rođendan Freddieja Mercuryja

Ovaj film u potpunosti je posvećen nastanku užasavajućeg lica demonske časne Valak koja je proganjala vizije Lorraine Warren i ispunjavala ju užasom u hitu 'Prizivanje 2'. Svoju ulogu 'nečasne' ponovit će nenadmašna Bonnie Aarons.

A, je li horor hit film 'Časna' uistinu toliko strašan kako se priča, saznajte već danas jer kina otvaraju i dodatne dvorane za sve znatiželjnike.

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Idi na 24sata
Komentari (1)
  • kristijan066

    Super horror 😉

    6. 9. 2018,   19:54
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.