Naš poznati glazbenik je zbog pjesme pod hitno trebao lijes

Nakon što je cijeli dan tražio lijes po Zagrebu i okolici, pronašao ga je kod jedne obitelji u Dugom selu. Rentao ga je na jedan dan i 'zapalio' na set
Vidi originalni članak

Iz nekog razloga su imali lijes kod kuće, a meni je baš trebao, prisjeća se Filip Dizdar dogodovštine sa snimanja glazbenog videa. 

Dizdar ga je cijeli dan tražio po Zagrebu i okolici, da bi ga konačno pronašao u Dugom selu. Rentao ga je na jedan dan i 'zapalio' na set. 

Your browser doesn’t support HTML5 video

- To je nešto što neću nikada zaboraviti. Još smo lijes morali ugurati u premali auto, pa smo bili atrakcija za sve koji su nas vidjeli na cesti - prisjeća se uz smijeh. 

Filip je član žirija najzabavnijeg on line talent showa JoomBoos Videotar. Ako i vi želite postati zvijezda snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 23. listopada.

 

Idi na 24sata
Komentari (7)
 • Igraač

  wtf?????

  11. 10. 2017,   20:20
 • evomena

  Ovo je poznati glazbenik?Nikad cula za lika

  11. 10. 2017,   23:40
 • blue_devil006

  Fuj......

  12. 10. 2017,   10:31
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.