To je to što me zanima!

Neka pati koga smeta: Vatrene bodre naše seksi šampionke...

Kako se lakše navija bez odjeće najbolje zna bivša stanarka ‘Big Brothera’. Barbara nije odjenula dres, ali ni grudnjak, čime daje ‘čvrstu’ podršku Hrvatima.
Vidi originalni članak

Tina Katanić: Palac gore, Engleska dolje

Nekadašnja ‘loto djevojka’ ne kocka se s prolaskom u finale, ona je palcem prema gore sigurna u pobjedu naših nogometaša.

Andrea Jelena Barešić: Ponosna rođakinja Zlatka Dalića

Manekenka iz Pakoštana osjetila je duboku povezanost po prezimenu Dalić te jednostavno nije mogla prestati skakati od sreće. U njoj se probudio skriveni duh Dalićevih predaka te je podsjetio da je i ona ‘vatrena’. U Americi svim srcem navija za Hrvatsku.

Barbara Šegetin: Može i bez kockica i grudnjaka

Kako se lakše navija bez odjeće najbolje zna bivša stanarka ‘Big Brothera’. Barbara nije odjenula dres, ali ni grudnjak, čime daje ‘čvrstu’ podršku Hrvatima. U gotovo prozirnoj crvenoj bluzi dala je atribute ‘na izvol’te’, sve za pobjedu ‘vatrenih’.

Suzana Vajndorfer: Imamo i Pamelu Anderson

Kome je za pobjedu naših potrebna gola Playboyeva zečica, kad mi imamo hrvatsku Pamelu Anderson u kockastom. U dresu sa sretnim brojem sedam točno iznad srca, najbolja europska dvojnica zečice Englezima će nakon poraza pjevati svoju pjesmu ‘Melting In Your Hands’, kad ih ‘vatreni’ razbiju na SP-u.

Martina Mirt: Naša Melanija Trump

Hrvatska dvojnica prve američke dame pokazala je svoje ‘tijelo vatreno’ na kojem su joj od dizajnerske odjeće ostale samo gaće s etiketom Made in Croatia. Njezina sličnost s Melanijom joj ne smeta, a kako prava Melania ne može dalje od zidina Bijele kuće, Marina će navijački dio posla obaviti za nju. Kako su se do sada mnoge Hrvatice skinule, a Hrvatska dosad uvijek pobjeđivala, treba nastaviti ritual.

Silesia Grzunov: Zbog repke će i boksati ako treba

Ova mlada fitness trenerica oko vrata uvijek nosi metalni lančići ukrašen privjescima sa sitnim crvenim detaljima koji joj donosi sreću. Ako joj netko kaže bilo što protiv repke, boksačkim udarcima će mu vrlo brzo promijeniti mišljenje, a zbog čestog vježbanja u dobroj je formi pa se s njom nije za igrati.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • totaly trendy 11.07.2018.

    Tina još uvijek uvjerljivo NAJLJEPŠA

  • nepoznati-zg 11.07.2018.

    Moj frend bi htio ženit Tinu, i kaj da mu sad velim?!

  • [̲̅w̲̅] 11.07.2018.

    Šampionke... u čemu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare