To je to što me zanima!

Nema više Ultre na Poljudu! Sve se seli na Park mladeži...

Ovogodišnja Ultra Europe festival neće se održati na Poljudu kao što je bilo prethodnih godina. Danima se o toj informaciji šuškalo, a sada je stigla službena potvrda organizatora Bašića
Vidi originalni članak

Služeno je potvrđeno kako će se ovogodišnji Ultra Europe festival promijeniti lokaciju. Tako će posjetitelji festivala umjesto na Poljudu ludovati na Parku Mladeži.

Potvrdio je to danas organizator i direktor tvrtke MPG Live Joe Bašić.

- U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival ULTRA Europe u naredne četiri godine održati na stadionu Park mladeži. Nova lokacija je prostranija i veća što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja. Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom te Javnom ustanovom 'Športski objekti Split', a vjerujem da ćemo zajedničkim naporima Park mladeži razviti u vodeću sportsku i event lokaciju u regiji. Otvaramo novo poglavlje festivala ULTRA Europe koji će i u narednim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu - rekao je Bašić.

Više informacija uskoro...

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 27.06.2019.

    Odlicno, postalo je malo dosadno i svake godine je isto na poljudu.. Ne sumnjam da ce stage i sve biti brutalno sredeno i na parku mladezi

  • ojhrvatskamati 27.06.2019.

    Levicari ocete dignuti prijavu zbog U ?

  • 27.06.2019.

    Vidim svi tu vidite ultru kao skup drogerasa..i imate takvo misljenje o vecini koji slusaju taj tip glazbe..e pa recu vam da ja volim taj tip glazbe a nisam nikad probao drogu..a bitno da klubovi di tuku narodnjaci su puni fine i obrazovane publike koja uziva u coca-coli zero..i razumijem kad to komentiraju odrasli i zreli ljudi(koji ocito samo preskocili godine kad se luduje),ali kad balavci od 20 kao i ja seru po tome to mi nije jasno..razmisli o tome kad budes se unistio od pelinkovca uz mitra mirica koji je zabavljo cetnike za vrijeme domovinskog rata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare