To je to što me zanima!

Nisu ni oni prošli bolje: Otkrijte zašto je žiri poludio na finaliste

Od više od 2500 prijava na najzabavniji online show “Videostar”, žiri je teškom mukom izdvojio njih deset, a na kraju su još dodali dvoje jer ih nisu imali srca izbaciti. No ljubav je kratko trajala
Vidi originalni članak

Tko je potrošio sve GB-e, tko je izgubio scenarij, zašto je žiri poludio i napao finaliste saznajte danas u novoj epizodi “Videostara” na JoomBoosovu YouTube kanalu.

Od više od 2500 prijava na najzabavniji online show “Videostar”, žiri je teškom mukom izdvojio njih deset, a na kraju su još dodali dvoje jer ih nisu imali srca izbaciti. No ljubav je kratko trajala.

- Vjerojatno si curicama sladak i zgodan, ali što si ono točno rekao – komentirala je prijavu za “Videostar” članica žirija, proslavljena vizažistica Sanja Agić.

- Koliko sam uspio primijetiti, ali uz dužno poštovanje, način na koji si to prezentirao i snimio za ‘Videostar’ je malo diskutabilan. Ali mi se sviđa konstantan lavež pasa - rekao je drugi član žirija komičar Mario Petreković.

O čemu pričaju i što su još sve rekli finalistima koji se bore za titulu najveće YouTube zvijezde u Hrvatskoj saznajte u novoj epizodi.

No nisu samo kandidati nastradali. Kako se žiri snašao u pisanju seksi poruka i tko ih je uopće uspio napisati na legendarnoj Nokiji 3310 svakako nemojte propustiti pogledati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Živjela cenzura! 02.11.2017.

    Kakve su ovo gluposti?!

  • paminjo 02.11.2017.

    umjesto da se trude smanjiti ove internet gluposti, oni ih promoviraju..

  • Judita👥 02.11.2017.

    koja je ta plava?'agićka ili

Komentiraj...
Vidi sve komentare