To je to što me zanima!

Nives pokazala malog Olivera: 'Lipi živote, srce mi se smije...'

Nema dalje od ovog. Puse od Olija, Gorana i Nives, istaknula je radijska voditeljica i zahvalila se na svim čestitkama na rođenju sina Olivera
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (36) i bivši tenisač Goran Ivanišević (46) dobili su prošlog tjedna sina i dali mu ime Oliver. Nives se pohvalila na društvenoj mreži slikom njezinog prvog i Goranovog trećeg djeteta. 

- Lipi moj živote, srce mi se smije - napisala je voditeljica pokraj fotografije stihove 'Pjesme sreće' Nene Belana i Fiumensa. Istaknula je kako je to sljedeća stranica u njezinom životu i da sada vodi život mame. Usto se zahvalila svima na čestitkama. 

- Nema dalje od ovog. Puse od Olija, Gorana i Nives - dodala je voditeljica i stavila nekoliko srca iza svojih riječi. Prošlog tjedna su Nivesini kolege s Narodnog radija otkrili da su supružnici dobili sina i da su mu dali ime Oliver. 

- Dobrodošao, Oliver - napisali su. Nives je to prvo dijete, dok njezin suprug već ima dvoje djece iz braka s Tatjanom Dragović (40), Amber (15) i Emanuela (10). U prosincu prošle godine Nives Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka. 

Nives i Goran uglavnom skrivaju privatnost, osim kada se voditeljica pohvali zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • plik 11.09.2018.

    Nives, daj nam raspored dojenja, da znamo doć na Zrinjevac i okolicu ! :)))))

  • Frančeska 11.09.2018.

    da slučajno opet ne dobijem žuti karton..moram naglasiti...ovo nikako nije instagram novinarstvo...nikako, dakle..ovo nije instagram novinarstvo....pozz admine

  • 11.09.2018.

    Koliko je dijete tesko.na koga slici.kakve oci.kako toga nema.hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare