To je to što me zanima!

Nova karijera na obzoru: Hoće li Lady GaGa postati glumica?

Posve je moguće da će se pjevačica u potpunosti okaniti svoje pjevačke karijere i da će se primiti glume. Ipak, i druge pjevačice prije nje su takve korake napravile
Vidi originalni članak

Već je mnogo puta viđeno da pjevač ili pjevačica nakon jedne svoje uloge postanu glumci trajno, a da im pjevačka karijera ostane u drugom planu. Ako ćemo suditi prema hvalospjevima koje je Lady GaGa dobila za svoju ulogu u filmu 'Zvijezda je rođena', posve je moguće da će se pjevačica u potpunosti okaniti svoje pjevačke karijere i da će se primiti glume.

Film 'Zvijezda je rođena' debitantsko je djelo glumca Bradleyja Coopera, koji je stao iza kamere u ulozi redatelja. Tako je ovo ne samo glumački debi pjevačice, već je također i Cooperov redateljski debi. A premda mu je ovo prvi put u ulozi redatelja, kao što je i GaGi prvi put u glavnoj ulozi, film je već počeo dobivati hvalospjeve.

Kritičarka časopisa Time, Stephanie Zacharek, opisala je Lady GaGin nastup izuzetnim, dok je Glenn Kenny sa RogerEbert.com rekao kako moramo tu glumu smatrati odličnim probojem u glumačke vode. Entertainment Weekly hvalio je njenu suzdržanu glumu, dok su i u The Film Stageu kao i Guardianu konstatirali da je senzacionalna te izvanredna.

Priča koju pratimo u filmu 'Zvijezda je rođena' klasična je priča o usponu jedne zvijezde koja tijekom svojeg rasta postaje otuđena od onih koji su joj pomogli. Bradley Cooper glumi prekaljenog glazbenika Jacksona Mainea, koji otkriva i zaljubljuje se u mladu Ally (Lady GaGa). Ally umalo odustaje od svojeg sna da postane pjevačica, no Jackson odgovori od toga. Uskoro se Allyna karijera vine pod nebesa, dok Jacksonova krene tonuti. S njihovim odnosom pred raspadom, Jack se pokušava boriti s vlastitim demonima. Uskoro ništa neće biti kao što je bilo prije.

Ovo autorsko djelo Bradleyja Coopera napravljeno je prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mladoj pjevačici u usponu. Bradley Cooper ga je napisao, režirao a i u njemu glumi i pjeva uz jednu od popularnijih pjevačica današnjice, Lady GaGa. Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo.

Uz Coopera i GaGu u filmu glume Andrew Dice Clay, Dave Chappelle i Sam Elliott. Lady GaGa, koja je osvojila nagradu Oscar za pjesmu 'Til It Happens To You', izvodi originalne pjesme u filmu, koje je napisala zajedno s Cooperom i nekoliko umjetnika, uključujući Lukasa Nelsona, Jasona Isbell i Marka Ronsona. Sva glazba je originalna i snimana je uživo.

Producenti filma su Bill Gerber, Jon Peters, Bradley Cooper, Todd Phillips i Lynette Howell Taylor. Ravi Mehta, Basil Iwanyk, Niija Kuykendall, Sue Kroll, Michael Rapino i Heather Parryserveas su izvršni producenti. Scenaristi su Eric Roth, Bradley Cooper i Will Fetters.

'Zvijezda je rođena' u naša kina dolazi 04. listopada ove godine, u distribuciji Blitzfilma.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Little Tut 10.09.2018.

    Raduloviću, ipak bi trebao znati da ovo nije Gagina prva uloga. Glumila je i u American Horror Story.

  • Iskrena mala 10.09.2018.

    I ja bih voljela snimiti film sa Bradleyem C :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare