Novi farmeri: Spremni su zbog žena skakati u zaleđeno jezero

Ljubo Bebić je sa 17 godina počeo skrbiti za obitelj i bavi se stand up komedijom, a Ivica Mušćet je kroz život vodio tešku borbu s bolešću. Marku Skelinu je preminula supruga i brine za malodobnog sina
Vidi originalni članak

Jedanaest farmera ispričat će svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale.

I u novoj sezoni kandidati showa 'Ljubav je na selu' dolaze iz svih krajeva Hrvatske pa će gledatelji tako vidjeti kako žive usamljeni muškarci iz Gline, Metkovića, Tkona, Bala, Poreča, Miljevaca, Babine Grede, Vinkovaca, Pitomače, Desinića i Čakovca.

Dragan Ljiljak 

Farmer Dragan Ljiljak (35) živi u selu Veliki Obljaj pokraj Gline. Vrtlog rata odnio je Draganovu obitelj izvan Hrvatske. Nakon nekog vremena su se vratili i započeli život na banijskim obroncima. Dragan je našao posao u Karlovcu i odselio te je bilo samo pitanje vremena kad će zasnovati obitelj.

Ipak loše zdravstveno stanje roditelja vratilo ga je natrag pa tako pomalo zaboravljen od svijeta provodi svoje najbolje godine. Po zanimanju je profesionalni vozač i bravar, a trenutno je nezaposlen. Zbog toga svo svoje vrijeme provodi na farmi, brinući se o ovcama i kravama kao i voćnjaku i vinogradu.  Za sebe kaže da je komunikativan, a želi pronaći djevojku koja će ga uvjeriti da ljubav postoji. 

Ljubo Bebić 

Ljubo Bebić (66) iz Metkovića svjetski je čovjek, trgovac, poljoprivrednik, zavodnik i stand up komičar.
Vlasnik je uzgajališta riba i farme, a već sa 17 godina počeo je skrbiti za svoju obitelj.

Ljubo je imao jako puno životnih početaka, ali nikad se, kaže, ne predaje, tako i u svojoj 66. godini sanja o onoj pravoj, za koju bi učinio sve. Tako je otkrio da je zbog poljupca jednom prilikom skočio u sleđeno jezero.

Ivica Mušćet 

Ivica Mušćet (56) živi u Tkonu na otoku Pašmanu, a prijatelji ga zovu Đovani. On je dobra duša otoka i svi ga obožavaju. Ivica je kroz život vodio tešku borbu s bolešću, ali to nje umanjilo njegovu strast za umjetnošću, putovanjima i novim avanturama.

Ivica je po zanimanju slikar, a kada ne slika, bavi se svojim maslinama kojih ima više od 150 te rezbari figurice od drva. Još mu samo treba životna družica za koju će učiniti baš sve.

Željko Bilić

Istrijan Željko Bilić (42) iz gradića Bale ima sve što jedna djevojka može poželjeti. Kuću s bazenom, masline, dobar posao uz koji se bavi i turizmom, krasnu obitelj i puno prijatelja. No, on je ipak jedna skromna i topla duša za koju će svatko naći samo riječi hvale.

Njegova briga oko stare majke i požrtvovnost na imanju govore o njemu kao čovjeku koji će uvijek druge staviti ispred sebe. Po zanimanju je inženjerski tehničar, ali se bavi maslinama kojih ima preko 100 stabala, a voli i ići u lov. Sebe opisuje kao komunikativnog i jednostavnog čovjeka, po potrebi romantičnog. Ljubav je jedina stvar koja mu nedostaje u životu, a želio bi pronaći druželjubivu srodnu dušu.

Boris Kolesarić

Dok je polovica Slavonaca otišla u Irsku i Njemačku, mlađahni Boris Kolesarić (27) odabrao je malo drugačiji put i iz Valpova došao u Poreč kako bi nastavio obiteljsku tradiciju. Dane u okružju prekrasnih konja koje je njegov djed uspješno spojio s turizmom.

U Borisovom životu djed ima značajnu ulogu. Vrlo osebujna karaktera, uvijek je bio tu uz njega, a s njim i djedova nova obitelj.

Marko Skelin 

Marko Skelin (61) iz Miljevaca pokraj Drniša je, kažu njegovi prijatelji, ljudina kakva se rijetko viđa, a nakon smrti supruge preuzeo je svu brigu oko imanja i malodobnog sina.

Marko ne skriva da im je znalo biti teško, ali sve su to preživjeli i sada je farmer ponosni djed. Iako je sakupio popriličnih godina, nije izgubio nadu da će naći onu pravu i skromno se nada barem jednom pismu.

Pavo Štivić 

Tih i povučen, ali uvijek spreman pomoći onome kome je pomoć potrebna, tako 35-godišnjeg Pavu Štivića iz Babine Grede opisuju prijatelji koji za njega imaju samo riječi hvale. Pavo je farmer od glave do pete, a na svom imanju brine se za životinje kao i za voćnjak i usjeve.

Iako je većinu dana zaposlen, uvijek pronađe vremena za svoj hobi, jahanje konja. Jedino što mu nedostaje jest djevojka koju planira 'okupati' u nježnostima koje čuva baš za onu jednu, jedinu, pravu.

Jovan Karapandža 

Sa samog istoka Hrvatske, iz Mlake Antinske kraj Vinkovaca stiže Jovan Karapandža. Sa samo 30 godina, ovaj je Slavonac već je vlastitim rukama izgradio poljoprivredno carstvo, a svojim izgledom 'oduzima dah' gdje god se pojavi.

Za sebe kaže da je komunikativan, zabavan, iskren i znatiželjan te vrijeme voli provoditi jašući konje ili izlaziti s prijateljima. No, ispod njegove impozantne vanjštine, krije se podjednako zadivljujuća topla duša puna nježnosti koja strpljivo čeka svoju srodnu dušu.

Miljenko Vrančić 

Miljenko Vrančić (35) dolazi iz mjesta Zebanec pokraj Pitomače, a u najosjetljivijoj dobi ostao je bez oca. Zbog toga je bio prisiljen prerano odrasti. Premda bi mnogi u toj tragediji potražili i pronašli izgovor za neuspjeh, on je taj životni izazov okrenuo u vlastitu koristi i u svom rodnom Zebancu postao osoba bez koje se ne može.

Miljenko je uključen u sve aktivnosti koje nudi njegovo pitoreskno međimursko seoce, a priznaje da nikad nema mira kao ni mogućnosti upoznavati djevojke. No vremena je sve manje, a srce traži svoje.

Josip Krizmanić 

U srcu Zagorja, u maloj općini Desinić, 'krije' se 67-godišnji Josip Krizmanić. Prije dvije godine nakon
40 godina skladnog braka, Josip je ostao bez supruge. Sad kad je stao na noge, shvatio je da mora ispuniti posljednju želju svoje voljene i pronaći ženu kojoj će otvoriti srce te s njom ponovno dijeliti sve što ima.

Josip je umirovljeni tapetar, a kada nije zaokupljen poslovima na svojoj farmi i voćnjaku, svira u bendu. Kroz godine, priznaje Josip, prikupilo se koncerata koje je odsvirao pa se tako brojka popela na 1617.

Kristijan Vrban 

U međimurskoj Belici kraj Čakovca živi Kristijan Vrban (38), radišan muškarac koji je od malih nogu svjestan da ništa ne dolazi samo od sebe, ni preko noći. U tinejdžerskoj dobi Kristijan je ostao bez oca te je postao 'glava kuće' i preuzeo brigu o obiteljskom gospodarstvu. Iako mu je san upoznati onu 'pravu', farmer to nije uspio zbog količine posla. 

Kristijan u slobodno vrijeme vozi motor, čita i surfa internetom, a vjeruje da i za njega postoji 'srodna duša' koju se nada pronaći u emisiji.

Kome će od farmera pristići najviše pisama i tko će privući pažnju nježnijeg spola te tako možda upoznati baš onu pravu, gledatelji će saznati u novoj sezoni 'Ljubav je na selu'.

VIDI OVO: 7 bizarnih stvari koje ti se događaju tijekom seksa

 

 

Idi na 24sata
Komentari (19)
 • Deleted user

  Dragan Ljiljak (35) po zanimanju je profesionalni vozač i bravar, a trenutno je nezaposlen, takve svijećom traže, a ovaj nezaposlen.

  12. 6. 2018,   11:55
 • turhan

  Šteta za Jovana da nije našao ženu i osnovao obitelj...decko je vrijedan i pošten, ima imanja i samo mu jos fali obitelj. Najgora mi je njegova mama ili tetka vise se ne sjecam kad je davala izjavu i rekla da ...

  12. 6. 2018,   10:01
 • Deleted user

  Miljenko Vrančić (35) dolazi iz mjesta Zebanec pokraj Pitomače, u nastavku:"Miljenko je uključen u sve aktivnosti koje nudi njegovo pitoreskno međimursko seoce, "...????

  12. 6. 2018,   11:57
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.