To je to što me zanima!

One će sutra bodriti Španjolce na utakmici protiv 'Vatrenih'

VELIKA POTPORA Španjolske WAGS-ice zasigurno neće zaplesati poznati ples flamenco ako im odabranici izgube utakmicu...
Vidi originalni članak

Na terenu će u utorak protiv Hrvatske nogometne vještine pokazati Španjolci. Njihove bolje polovice svim silama trude se pripremiti glasnice i pokazati isklesana tijela da bi svojim odabranicima pružile vjeru u pobjedu.

Djevojka kapetana španjolske reprezentacije Sergija Ramosa (32), Pilar Rubio (40), pravi je primjer vatrene navijačice. U španjolskim medijima godinama je na listi omiljenih WAGS-ica. Par je zajedno šest godina i imaju tri sina.

Njeno isklesano tijelo nakon trudnoća nije slučajnost. Pilar mukotrpno vježba, a osmislila je i poseban program za trudnice. Njezin profil na društvenim mrežama raj je za muške i ženske oči jer, osim izgledom Pilar oduševljava obiteljskim fotografijama i modnim izričajem.

A u Iscovu (26) životu pojavila se nova ljubav, koja će svojim izgledom “zapaliti” tribine. Nogometaš se rastao od Victorije Calderon, s kojom ima dijete, ali utjehu je pronašao u zagrljaju glumice i manekenke Carmen Muñoz (25).

Osim lijepim izgledom, španjolski reprezentativci redaju vjenčanja jedan za drugim. Prije tri godine Nacho Fernández vjenčao se s Marijom Cortes, godinu dana kasnije Thiago Alcântara oženio je magistricu marketinga Júliju Vigas te su prošle godine dobili sinčića.

Prije dvije godine Sergio Busquets (30) rekao je sudbonosno 'da' Eleni Galeri, s kojom sad očekuje drugo dijete. Španjolske WAGS-ice zasigurno neće zaplesati poznati ples flamenco ako im odabranici izgube utakmicu.

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • cobi 10.09.2018.

    Sisa ko u prici.Molim 25 sata da ne provociraju s takvim pricicama.

  • ZagrebČipovi 10.09.2018.

    Takve su naši imalu u svlačionici da im dignu moral,hahah zna se koje su to bile. Jadan naslov i bezveze!

  • Judita👥 10.09.2018.

    Nothing special

Komentiraj...
Vidi sve komentare