Otkačeni svatovi Ane Jelušić: Tulumarilo se tri puna dana

Matičar je ozakonio vezu bivše skijašice i Kanađanina na Trsatskoj gradini. Noć uoči vjenčanja par je proveo razdvojeno. Na svadbi gosti su se častili tartufima i janjetinom
Vidi originalni članak

Vjenčana kuma bivše skijašice Ane Jelušić (29) je prijateljica iz srednje škole. Ines Kalajdžić intervjuirala je Anu za školske novine i od tada su prisne.

Gosti su se na vjenčanju častili tartufima, pršutom i janjetinom, koju je naručio mladoženja Travis Black. Mladenci su u ponoć rezali tortu na četiri kata, koja po Aninoj želji nije bila premazana bijelom kremom nego se vidjelo punjenje od čokolade i voća. Iako u Švicarskoj žive zajedno, ispoštovali su stari običaj pa su noć uoči vjenčanja na Trsatskoj gradini proveli odvojeno. Ana je nakon tuluma u Ičićima spavala u domu mame Adriane Mikuličić, a mladoženja Travis u hotelu, gdje se zabavljao s prijateljima iz Kanade. Bivša skijašica je na vjenčanje pozvala Janicu Kostelić, koja joj se ispričala zauzetošću. Kao zamjenica ministra obrazovanja i sporta, bila je u Brazilu zbog Paraolimpijskih igara.

- Uzbuđena sam i jedva sam čekala poljubiti ga prvi put kao supruga - rekla je bivša skijašica nakon vjenčanja.

Anina mama dan nakon vjenčanja dio svatova častila je ručkom u riječkom ribljem restoranu. Par je počeo vezu prije pet godina, nedugo nakon što su se upoznali. Žive u Švicarskoj, gdje oboje rade u Međunarodnom olimpijskom odboru u Lausannei.

Mladoženjin tata u Rijeku je stigao sa suprugom. Anina mama nije stigla s pratnjom, a njezin se otac družio s Travisom, koji je cijelo popodne zabavljao uzvanike.

 

Idi na 24sata
Komentari (50)
 • Iskrena mala

  A slaaatka je ........ Nek im je sretno!

  12. 9. 2016,   11:28
 • Čavoglavi Hrvat

  A sta je bilo otkaceno, ne vidim u tekstu.

  12. 9. 2016,   12:04
 • Cipelcug

  Sretno!!!!!!

  12. 9. 2016,   16:12
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.