Pravo iznenađenje: Mladencima iz Đakova zapjevao je Jacques

Odjednom su svirači prestali svirati, a u sali je zavladala tišina. Jedan svirač najavio je još jednog gosta te zamolio jednu pjesmu za mladence, rekla nam je prijateljica mladog bračnog para
Vidi originalni članak

Vjenčanje je poseban dan za svaki par, a jedna majka potrudila se svojoj mezimici organizirani proslavu koju će pamtiti cijeli život. Antonio i Mirna jučer su rekli 'sudbonosno da', a s više od 400 uzvanika slavili su u sali u Đakovu do jutarnjih sati. 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Mladenkina majka u dogovoru sa sinovima odlučila je ovaj poseban dan učiniti još čarobnijim. Naime, na vjenčanje je pozvala i 
Jacquesa Houdeka (37), jednog od omiljenih pjevača novopečenog bračnog para. 

- Odjednom su svirači prestali svirati, a u sali je zavladala tišina. Jedan svirač najavio je još jednog gosta te zamolio jednu pjesmu za mladence. Naravno, nitko nije znao o kome se točno radi. Iz kuhinje se odjednom začuje predivan glas našeg Houdeka. To je bilo predivno iznenađenje za mladu i mladoženju koje je priredila mladenkina obitelj. Nitko nije mogao vjerovati što se događa. Mirna i Antonio bili su u šoku nekoliko minuta, a suze radosnice su same od sebe krenule - rekla nam je prijateljica mladog bračnog para.  Jacques je otpjevao nekoliko pjesama među kojima su 'Stotinama godina' i 'Žena budi mi ti' pa se pridružio gostima na proslavi. 

- Nije dugo ostao, ali se fotografirao sa svim uzvanicima koji su ga to tražili. Mladencima je rekao da ne smiju pasti kada naiđu na prvu prepreku te im poželio sreću - otkrila nam je prijateljica. 

VIDI OVO: Ovo je savršeno donje rublje za vaš horoskopski znak.

Idi na 24sata
Komentari (11)
 • antonija82

  Ne znam čemu ti zlobni komentari

  3. 9. 2018,   07:43
 • komentator__Luka

  svaka čast fotografu, stao mu je u kadar žak i još preko 10 ljudi! :)

  2. 9. 2018,   23:55
 • Rudica

  Jacquesov idealni 'back-stage' >>> kuhinja!!!

  3. 9. 2018,   12:27
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.