To je to što me zanima!

Rođena je kao dečko, a danas je Miss Universe Španjolske

Moj cilj je biti glasnogovornica za uključivanje, uvažavanje i poštovanje različitosti, ne samo za LBGTQ zajednicu, već za čitav svijet, rekla je novopečena misica
Vidi originalni članak

U Španjolskoj su prije pet godina ukinuli zabranu natjecanja transrodnih osoba u izboru ljepote, a sada je Miss Universe te zemlje postala žena koja je rođena kao muško.

Angela Ponce (26) ujedno je i prva transrodna osoba koja će se natjecati na izboru za Miss Universe svijeta, a prvenstveno se zalaže za uvažavanje različitosti.

- Moj cilj je biti glasnogovornica za uključivanje, uvažavanje i poštovanje različitosti, ne samo za LBGTQ zajednicu, već za čitav svijet - rekla je novopečena misica.

Ponce, kojoj ovo nije prvi izbor ljepote, rođena je kao dječak u Sevilli, a svojevremeno se kao predstavnica pokrajine Cadiz na izboru za Miss Španjolske.

VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

VIDI OVO: 10 koraka za savršenu masturbaciju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Mirela32 01.08.2020.

    a koji vam je q....pa usli smo u EU,a pisemo komentare kao da smo Afganistan u najmanju ruku,sve kao ni jedan je frajer ovdje ne bi...a kad legnu u krevet gledaju njene slike i zamisljaju je pored sebe....budite bar kulturni i ne pisite ovakve gluposti,pogledajte koga imate pored sebe ,ako ikoga uopce imate....ja sam zena i moram priznati da je zgodna i da bolje izgleda od 90 % zena koje svakodnevno susrecemo na ulici.

  • 05.06.2020.

    Gdje je taj koji ju je tako utegao? Ako je od muškarca napravio ženu koja je miss Španjolske od mene žene će napravit Miss Svijeta.. Doktore javite se u inbox... 🥴🤪🤪🤪

  • amun6 31.12.2019.

    e sad. kaj je ovo na kraju priče? izbor za naj plastičnog kirurga

Komentiraj...
Vidi sve komentare