To je to što me zanima!

Rukometaš Mandalinić postao otac: Sin je stigao za rođendan

Par je dugo skrivao kako očekuju prinovu u obitelji, a rukometaš Stipe je tek u osmom mjesecu ove godine objavio prvu fotografiju s trudnom suprugom Mateom...
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Stipe Mandalinić (26) imao je dvostruki razlog za slavlje. Njegova supruga Matea, s kojom je u braku od svibnja ove godine, rodila je njihovo prvo dijete. Tako je Stipe za svoj rođendan dobio najljepši dar, sina kojemu su dali ime Lovre.

- Hvala ti na ovom predivnom poklonu za rođendan Matea - napisao je uz fotografiju na kojoj stoji pokraj sina u kolijevci. Matea je specijalistica međunarodnih odnosa i diplomacije rodom iz Ljubuškog, a za Splićanina se udala nakon dugogodišnje veze. Nakon svadbe medeni mjesec proveli su u Grčkoj.

Par je dugo skrivao kako očekuju prinovu u obitelji, a Stipe je tek u osmom mjesecu ove godine objavio prvu fotografiju s trudnom suprugom. Iznenadio je mnoge obožavatelje koji su mu čestitali na sretnoj vijesti.

- Jedva čekam da nam dođe sin, samo neka bude zdravo dijete - rekao je prije par mjeseci rukometaš za Berlinski časopis. Mandalinić inače igra za njemački rukometni klub 'Füchse Berlin'. 

ZABAVA! KVIZ: U kojem klubu Lige Prvaka trebate igrati?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 10.09.2018.

    di Hercegovku ženit? Od njih su gore samo imoćanke.

  • Miške 10.09.2018.

    Ako je iz Ljubuškog onda je sve super. A da je iz Desinića ?

  • Joker123 10.09.2018.

    Cestitke

Komentiraj...
Vidi sve komentare