To je to što me zanima!

Seksi strana Islanda: Otok leda, gejzira i zanosnih oblina

LIJEPE I USPJEŠNE Zgodne žene, snažni muškarci i vreli gejziri prva su asocijacija na otočnu zemlju Island. Izbornik je ove ‘wagsice’ pustio u kamp s dečkima
Vidi originalni članak

Svaki deseti Islanđanin u nekoj fazi svog života napiše knjigu. Ako gledamo statistiku, stadion će biti pun lijepih žena i samoprozvanih pisaca, koji će glasno bodriti svoju momčad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolja: Njen dečko je najbolji islandski nogometaš, a ona je više puta proglašena najzgodnijom Islanđankom...

Zanimljivo je da sve islandske “wagsice” znaju pripremiti specijalitete i tradicionalna jela. Naime, one su prave domaćice, a svoje ‘‘jače polovice’’ nakon što izgube od Hrvatske tješit će ukusnim ručkom, tj. mesom morskog psa koje se radi na poseban način. Mjesecima staro, već u stanju raspadanja, stavlja se u šljunak kako bi se iscijedila kiselina iz kitova urina, a nakon toga se vješa. 

Zvijezda Evertona Gylfi Sigurdsson svoju djevojku Alexandru Ivarsdottir upoznao je u dječačkim danima. Njegova odabranica jedno vrijeme bavila se manekenstvom i modelingom, a u kratkom roku ostvarila je velike uspjehe. 

Tajanstvena: Bjorn Bergmann Sigurdarson u sretnom je braku s Lisom Styrmo. Sve profile je zaključala jer voli privatnost.

Osvojila je Miss World Sporty sekciju Miss svijeta 2008. godine u Južnoj Africi, a iste godine dobila je krunu na izboru za Miss Islanda. Jedan period života studirala je psihologiju, ali ubrzo je shvatila kako želi biti poduzetnica. 

Kapetan islandske reprezentacije Aron Gunnarsson prije točno godinu dana vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Kris Jonasdottir. Ona nije manekenka niti model, poput velike većine “wagsica”, nego je jedna od uspješnijih sportašica i poslovnih žena.

Prava kućanica  Finnbogason’s ova supruga Frida Run Einarsdottir ne voli se eksponirati, a svoj život posvetila je obitelji

Nedavno je pokrenula svoj prvi biznis i na tržište lansirala losion za tamnjenje kože pod nazivom Brazilian Tan. Kris se godinama bavi bodybuildingom, u kojem je osvojila mnoge nagrade. 

Supruga Holmara Örna Eyjolfssona razbija sve predrasude o ženama nogometaša. Joni ne treba dečko da je uzdržava. Ona je uspješna pravnica, pa si sve to sama može priuštiti. Ne voli druženje s drugim ‘‘wagsicama’’ nego slobodno vrijeme provodi s obitelji šetajući prirodom...

 

‘In' djevojka

Maria Osk, djevojka Jona Dadi Bödvarssona, pozanta je blogerica koja uživa u popularnosti, a brojne pratitelje često ‘‘časti’’ provokativnim fotografijama. Njezina najveća ljubav su putovanja, a glavni joj je cilj proputovati cijeli svijet.

VIDI OVO: 5 najglupljih metoda kontracepcije.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 26.06.2018.

    u islandu je uvijek hladno..

  • 26.06.2018.

    E, ova zadnja ima guzu da pamet stane. 😊😀

  • ghostrider77 26.06.2018.

    Sve je to ništa kakve su koke u Hrvatskoj....😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare