To je to što me zanima!

Seleni Gomez 'kipe' grudi iz haljine: Pjevačica išla pod nož?

Sada znamo zašto je duže nije bilo u javnosti. Oporavljala se od povećavanja grudi, zaključio je obožavatelj. I drugi su kao i on primijetili da su joj grudi drugačije nego inače...
Vidi originalni članak

Pjevačica Selena Gomez (26) zapanjila je svoje obožavatelje fotografijom u uskoj haljini bez naramenica iz koje su joj grudi 'kipjele'. Mnogi fanovi su se, budući da je u predjelu dekoltea mnogo punija nego inače, počeli zapitivati što je učinila. 

- Sada znamo gdje je bila. Oporavljala se od povećavanja grudi - zaključio je fan. I drugi su kao i on primijetili da su joj grudi drugačije nego inače, pa su ju ispitivali je li bila na operaciji.

Međutim, nisu svi odmah pomislili da je Gomez 'išla pod nož'. 

- Shvaćate da je ta haljina uska i da pritišće njezine grudi kako bi izgledale veće - branili su obožavatelji pjevačicu. Također, Selena je dobila mnoštvo pozitivnih komentara na račun izgleda. 

NEMAJU SREĆE Kraj velike ljubavi: Selena Gomez i Bieber opet prekinuli?

- Pokušavaš li nas ubiti svojim seksepilom ili nešto? - šalili su se. 

Selena već neko vrijeme nije aktivna na društvenim mrežama kao nekad zbog toga što je u procesu izdavanja novog albuma koji je nedavno snimala. Ovo će biti njezin prvi album od 2015. 

Inače, Selena je nekoliko godina bila u vezi s pjevačem Justinom Bieberom (24).

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kormilar 11.09.2018.

    Da Selena nije slučajno u "blaženom" stanju?

  • 11.09.2018.

    ljepotica

  • bree77 11.09.2018.

    Inače se stalno reklamira okolo kao bolesna, presadila bubreg, lupus, nema šta nema....... Ali isto ode sva takva nikakva i pod nož, nepotrebno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare