To je to što me zanima!

Sliče si 'kao jaje jajetu': Koja od njih je prava Rihanna?

Fotografi su često znači reći klijentima da sam Rihannina dvojnica. Tako su ih lakše uvjeravali da sklope posao. Nitko nije mogao poreći Rihanninu ljepotu, što je išlo u moju korist, kaže Renee
Vidi originalni članak

Ona je Renee Kujur (23), indijski top model iz indijske države  Chhattisgarh i dvojnica popularne pjevačice Rihanne (30).

'BORBA' NA PREMIJERI Modni gaf: Rihanni ispale grudi u haljini od 'aluminijske folije'

Manekenka ne samo da ima identičnu put, oči, pogled i kosu kao zvijezda s Barbadosa, već i na isti način 'puči usne', a gdje god da se pojavi, ljudi misli da je stigla Rihanna.

Na početku karijere se osjećala degradirano i nesigurno, proklinjući svoju tamnu put, a onoga trenutka kada su ju počeli uspoređivati s pjevačicom, vrata modne industrije i slave su se otvorila. 

- Fotografi su često znači reći klijentima da sam Rihannina dvojnica. Tako su ih lakše uvjeravali da sklope posao. Nitko nije mogao poreći Rihanninu ljepotu, što je išlo u moju korist. Svako tko me je ikada nazvao neatraktivnim modelom, morao je povući svoju izjavu - rekla je Renee kojoj je, priznaje, zahvaljujući Rihanni, 'skočila cijena'.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Rihanna je suptilno uvrijedila Bonham Carter zbog odijevanja

- Zahvalna sam Rihanni što je jedan od simbola ljepote i seksepila današnjice i što je uspjela  stvoriti slavu na kojoj joj danas mnogi zavide. Tako je i meni digla cijenu.  Ako ja ličim na nju, kako onda mogu biti neatraktivna? - zaključila je.

VIDI OVO! WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • miDjet 18.10.2018.

    da li ste vi čoravi možda?

  • 3sh 07.07.2018.

    Baš si i ne sliče. Ova ima puno manji razmak između očiju i obrva. I ravne obrve, veća usta. Na drugoj slici se vidi baš da je indijka, i to ne baš lijepa.

  • serpentine 07.07.2018.

    Nije baš neka dvojnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare