To je to što me zanima!

Snimite svoje super trikove i postanite YouTube zvijezda

PRATE TRENDOVE Anu Miščević zanima kako šminkaju profesionalci, a Žanamari prati ‘lude’ transformacije Marine Mamić. Rekle su kako bih se odmah prijavile u show poput 'Videostara'
Vidi originalni članak

Odmah bih se prijavila u show poput ‘Videostara’ i natjecala za putovanje u Hollywood, rekla je pjevačica Žanamari Perčić (35).

Tvrdi kako showovi prije nisu pružali takve mogućnosti kao sada i da su napredovali za razliku od “Hrvatskog idola” u kojem se ona natjecala. Na društvenim mrežama prati modu, stylinge, kvalitetne fotografije, a zanima je i dizajn interijera.

- ‘Slijedim’ make-up artisticu Marinu Mamić jer ima zanimljive transformacije, ali inače nisam veliki fan make-up tutorijala - istaknula je.

Ponekad gleda videe kako napraviti neki šminkerski trik.

- Učila sam kako našminkati usne. To je dobro jer ne moraš plaćati tečajeve da naučiš pojedine trikove - objasnila je Žanamari.

Voditeljica Ana Miščević (38) na društvenim mrežama prati poznate žene poput Kim Kardashian (36) i Victorije Beckham (43).

- Radim to iz znatiželje. U posljednje vrijeme pogotovo Kardashianku jer je kreirala svoju liniju proizvoda za šminkanje - ispričala je voditeljica.

Sama ne isprobava neke beauty trikove jer je, radeći na televiziji, svladala neke stvari koje su joj potrebne za izgled svaki dan.

- Zanima me kako profesionalci obavljaju svoj posao, ali meni je to previše šminke na licu - napomenula je Miščević.

Ako mislite da ste talentirani i kreativni vizažisti, prijavite se do 23. listopada na online show JoomBoos “Videostar” i osvojite put u Hollywood, 10.000 kuna vrijednu statuu i super ugovor s JoomBoosom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • StapickoKasika 18.10.2017.

    Uh ko stvorene za porni !

  • jdn 16.10.2017.

    ljevi trend ima dobre sise

Komentiraj...
Vidi sve komentare