'Svaki video zahtjeva pripreme, a originalnost je ključ uspjeha'

Zagrebačku vlogericu Jelenu Perić nakon nešto više od godinu dana objavljivanja beauty videa na svom Youtube kanalu te Instagramu prati milijun fanova
Vidi originalni članak

Premda su o Jeleni inozemni mediji pisali kao o hrvatskoj dvojnici Kim Kardashian vizažistica je napravila dobar posao snimajući video uratke. U njima daje savjete kako pravilno nanijeti šminku te istaknuti zanimljiv dio lica, a time si je osigurala ugovore s međunarodnim kompanijama koje priželjkuju da njihove proizvode Jelena reklamira na svojim društvenim mrežama.

- Svaki video zahtijeva nekoliko sati pripreme jer osim šminke sređujem i kosu, a nakon montaže materijala obrađujem detalje u postporodukciji - objasnila je Jelena Perić. Budući da se većina njezinog posla odvija “on line” neki su obožavatelji pomislili kako Jelena radi tek nekoliko sati na dan i zarađuje vrtoglave iznose.

- Zarada je odlična zbog čega sve više mladih žele pokušati napraviti biznis na društvenim mrežama. No, moj radni dan traje od ranog jutra do kasno u noć jer sve radim sama - dogovaram poslove, osmišljavam sadržaj te realiziram video materijale - objasnila je Youtuberica. Sudjelovanje u Joomboosovu Videostaru vidi kao priliku za sve kreativce koji se žele okušati u poslu kojim se bavi kao sjajnu odskočnu dasku za izazove pred njima.

- Mislim da je prijava za novu sezonu Joomboos Videostar natjecanja idealan način da motivirate sami sebe te publici pokažete ono najbolje od sebe. Nemojte se bojati grešaka jer su i one dio puta do uspjeha - zaključila je Jelena.

Idi na 24sata
Komentari (22)
 • black_cat

  kako se zove ova bolest? bolest da želliš biti klon nekog šupljogavog selebriti muflona?

  9. 10. 2017,   14:12
 • serendipity26

  Seljanka... koliko god šminke na sebe stavila A vrhunac je ljetos na plaži samo s četri sloja

  9. 10. 2017,   11:11
 • oaza_sukoba

  pokusaj da se lici na Kim je bar or'ginalna stvar ,a o tome da joj se puder na ovom dogadjaju tako uklapa ,pa izgleda k'o da nosi tudju glavu-to je tek posebna prica .....

  9. 10. 2017,   11:45
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.