Svi se prijavite na 'Videostar', YouTube je tvoja budućnost!

Da je toga bilo prije 15 godina, odmah bi se prijavila. Iskoristite priliku i postanite YouTube zvijezda, poručuje Slađa. Ako misliš da bar tvoj prijatelj ima šanse, 'cinkaj' ga i zaradi 1000 kuna
Vidi originalni članak

Ne sjedite kod kuće, pokažite svoj talent i svi se prijavite na JoomBoos ‘VideoStar’, rekla je Slađana Petrušić Slađa iz legendarne “Noćne more” Željka Malnara.

Najzabavniji on line talent show “Videostar” traži zvijezdu, a Slađa zna zašto se treba prijaviti.

- Da je toga bilo prije 15 godina, odmah bi se prijavila. Iskoristite priliku i postanite YouTube zvijezda. Budućnost je tamo. Nekad davno nitko nije vjerovao u nešto takvo, ali za godinu dana tko zna, možda neće biti klasične televizije – kaže.

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvoji i statuu vrijednu 10.000 kuna te super ugovor s JoomBoosom, a ako mislite da je vaš prijatelj materijal za 'Videostar', cinkajte ga, jer ako dođe u finale - osvojit ćete 1000 kuna.

Idi na 24sata
Komentari (10)
 • ljeto64

  Zašto djeci ispirete mozgove i namećete krive vrijednosti ? Jednoj maloj iz mog mjesta od 15 godina dečko ( 28 godina) dao novac da bi povećala usnice . Inače, ona po drugi put ponavlja 8 razred . Veli da se ...

  4. 10. 2017,   10:10
 • black_cat

  o kakvoj je lijepoj budućnosti riječ, nek me netko prosvijetli

  4. 10. 2017,   13:21
 • ri_ko_k_sni_123

  Pa sto je njoj to sa facom?

  4. 10. 2017,   13:06
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.