To je to što me zanima!

'Svi smo mi Meryl': Glumica je postala hit na teniskom meču

Glumica je burno proživljavala svaki trenutak igre u finalu između tenisača Novaka Đokovića i Juana Martina del Potra te je postala glavna 'atrakcija' svojim izrazima lica
Vidi originalni članak

Oskarovka Meryl Streep (69) na tribinama je pratila jučerašnji meč na teniskom turniru US Open u New Yorku. Glumica je burno proživljavala svaki trenutak igre u finalu između tenisača Novaka Đokovića (31) i Juana Martina del Potra (29). 

Streep je ubrzo postala hit na internetu sa svojim izrazima lica, a fanovi su se našalili kako je 'ukrala cijeli show' sportašima. 

- Svi smo mi Meryl Streep dok gledamo finale US Opena. Samo bih gledao Meryl kako gleda Del Porta. Njezini izrazi lica su sve - komentirali su obožavatelji. Dodali su kako se činilo da će oskarovka dobiti srčani udar koliko se uzrujavala tijekom meča. 

- Kada uživaš u US Openu i shvatiš da si ostavila uključenu peć - našalili su se fanovi. Istaknuli su kako je Meryl prošla kroz 'pravi emotivni vrtuljak' zbog igre Đokovića i del Potra. Glumici je u jednom trenutku bilo neugodno jer je shvatila da je postala 'atrakcija' i kako su ju snimale kamere cijelo vrijeme, a razveselila je obožavatelje proslavom na kraju finala. 

- Nikad nisam znao da želim vidjeti Meryl Streep kako drži pivo na US Openu, no želim. Pa hvala ti - istaknuo je fan. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lud_loki 13.09.2018.

    ova mi malo ljiga..... polanski?....

  • 12.09.2018.

    kamere sve vide pa neka zena je navijala

  • Kovalski 11.09.2018.

    pa dobro za koga je navijala

Komentiraj...
Vidi sve komentare