To je to što me zanima!

Traži se nova zvijezda: 'Puno njih misli da zna pjevati, ali...’

Tonči Huljić, Petar Grašo, Jacques Houdek, Nina Badrić i Andrea Andrassy udružili su snage kako bi pronašli novu pjevačku zvijezdu
Vidi originalni članak

Cijeli svijet se zasniva na talentima bilo koje vrste, a na nama je naći one glazbene. Ono što će svakako u ovom showu biti drugačije od svih drugih showova jest žiri i činjenica da se svi dobro poznajemo, rekao je Tonći Huljić (57), predsjednik žirija RTL-ova pjevačkog showa “Zvijezde”.

SPREMA I KNJIGU Pojačanje: Andrea Andrassy od sada će pisati na Blogbusteru

Na sudjelovanje u “Zvijezdama” prijavilo se više od 2500 kandidata, ali samo najbolji od njih imat će priliku pjevati na grandioznoj pozornici pred peteročlanim žirijem koji čine Tonči Huljić, Jacques Houdek, Petar Grašo, Nina Badrić i Andrea Andrassy.

Ili jesi ili nisi...: Snimanje je počelo, a pred žiri će na pozornicu samo oni najboljega glasa

- Pokušat ću gledati bih li htjela slušati tu osobu na radiju ili vidjeti na televiziji. Tehničke stvari prepuštam ipak stručnjacima u žiriju. Talent showovi su super poligon za dalje, ujedno i dobar test da kandidati vide jesu li uopće rođeni za to, jer mnogi vjeruju da im ide odlično, ali kad stanu na pozornicu, pokaže se drugačije - kaže Andrea Andrassy, jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica i kolumnistica na BlogBusteru. 

ANDREA ANDRASSY: Nisu Hrvati siromašni, vi samo sve krivo izvlačite iz konteksta

A voditeljsku palicu u novoj sezoni “Zvijezda” držat će poznata hrvatska glumica Petra Dugandžić, koja ne krije oduševljenje što je dio projekta.

- Cijeli sam život htjela biti voditelj pa sam presretna što sam dobila priliku - kaže Petra.

VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • alexkler 06.07.2018.

    Gdje vam je ona zadnja zvijezda Jesicca?Nema je.Dakle,The Voice je bio nešto a ovo i studio u Beogradu PINK TV je zaista na niskom nivou.Kandidati sve to gori ,nit karizme nit vokala.Još na kraju će samo fizički izgled igrati ulogu.Za promjenu nema Tonija Cetinskog

  • alexkler 06.07.2018.

    Tonci Huljić još malo i mirovina

  • whaaat 06.07.2018.

    ne kuzim kaj je ova andrassy zalutala? nit pjeva nit je zvijezda

Komentiraj...
Vidi sve komentare