To je to što me zanima!

Trudnica na utrci: Nevena je trbuh naglasila uskom haljinom

Druga trudnoća je za voditeljicu Rendeli i snimatelja Vejzovića bila neplanirana, a njihove blizanke Lea i Mare sestru će dobiti oko Božića...
Vidi originalni članak

Gotovo da nema događanja na kojem se šogorice, glumica Bojana Gregorić Vejzović (46) i televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (37) ne pojave zajedno. Dvojac je jučer vodio program na humanitarnoj utrci 'Mliječna staza' u Zagrebu, a Nevena, inače strastvena trkačica, morala je propustiti utrku jer je u šestom mjesecu trudnoće. 

Voditeljica je za ceremoniju odjenula usku haljinu i naglasila trudnički trbuh. Nevena je u srpnju 2017. rodila blizanke Leu i Mare, koje ima sa suprugom, snimateljem Makom Vejzovićem (37). Druga trudnoća bila im je, kako su rekli, neplanirana. 

- Trudnoća je bila golemo iznenađenje i Maku i meni. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da mi je prva trudnoća bila rizična i da su moje curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje - otkrila je voditeljica nedavno za Story i dodala kao će njezine blizanke oko Božića dobiti sestricu.

Za Nevenu je godinama, kako je rekla, bio pothvat da ostane trudna, a dan kada je saznala da je uspjela, bio joj je najsretniji u životu. Blizanke je rodila u bolnici Sveti Duh. 

- Kod mene valjda sve mora biti komplicirano. Dovoljno je bila teška prva godina s blizankama, a činjenica da će Mare i Lea postati sestrice s godinu i pol dana ne izgleda ni malo lako. Mak je isprva bio sigurno najviše u šoku, a sada se radujemo novim izazovima - rekla je Rendeli. 

Nevena i Mak vjenčali su se u lipnju 2016. na Kornatima gdje su proveli i medeni mjesec. Par se poznaje još iz srednje škole, a zaljubili su se prije tri i pol godine.

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • vilim 20.09.2018.

    Muški ga je umočio !!..

  • Samo Iva 14.09.2018.

    Prestara je za 3 djece sa tako malom razlikom u godinama..plus sto moze rodit djete sa down sindromom..

  • alexkler 11.09.2018.

    Čestitke Neveni u svakom slučaju ali kao voditeljica mi je čisti prosjek i ispod toga.Karizmu i simpatije,s tim se čovjek rodi.Nekako u zadnje vrijeme godinama već nema voditeljice sa stavom ,gardom,osobnoscu...HRT prednjači u tome a bi ostale TV nisu bolje.Možda sam.ha zastarilo ali Mirna Berend nekada ili Barbara Kolara,to su žene svog zanata.Ova vodila neki Zagrebfest,prije par godina live.Gaf za gafom pa uze mobitel Miri Ungaru pita da a jel vi znate gospodine Miro napraviti selfie??Mislim,ono..A za njom Ursula Toj,ista priča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare