To je to što me zanima!

Umro ljubavnik princeze Diane: Nije htio ostaviti ženu zbog nje

Pokojna princeza i Oliver nisu bili diskretni, pa je kako su izvještavali britanski mediji, stražar je jednom pronašao njega polugolog kako puši cigaru iza Kensingtonske palače
Vidi originalni članak

Trgovac umjetninama Oliver Hoare preminuo je u 73. godini u Francuskoj nakon duge i teške borbe s rakom, piše britanski The Sun. Hoare je bio prijatelj princa Charlesa (69), a on i princeza Diana su navodno započeli aferu u ožujku 1992. kada je njezin otac Earl Spencer preminuo. 

Diana i 16 godina stariji trgovac umjetninama su prekinuli vezu nakon što mu je supruga prijetila 1993. razvodom. Pokojna princeza i Oliver nisu bili diskretni, pa je kako su izvještavali britanski mediji, stražar je jednom pronašao njega polugolog kako puši cigaru iza Kensingtonske palače. 

Unatoč svemu, Hoare je ostao u braku sa svojom suprugom, koja se također zove Diana. Par se često družio s princom Charlesom i princezom. Dianina prijateljica je ispričala kako je ona sanjala o životu s trgovcem umjetnina. 

- Željela je živjeti sa zgodnim Hoareom u Italiji - rekla je. Kada je Oliver prekinuo s Dianom, ona ga je opsjedala i stalno zvala, pa je kontaktirao policiju. Princeza je sama u intervjuu za Panoramu priznala da je to zaista radila. 

- U razdoblju od šest do osam mjeseci, nekoliko puta sam ga zvala, no nikako na opsesivan način, ne - istaknula je Diana. Nakon prekida, Hoare je napisao princezi dirljivo pismo u kojem joj se zahvalio na vremenu koje su proveli zajedno. 

- Zahvalio joj se na sreći koju mu je dala i vratio joj je par očevih dugmadi za manšetu koje mu je poklonila - otkrila je Dianina biografkinja Sarah Bradford (80). Oliver nikad nije namjeravao ostaviti svoju suprugu, bogatu nasljednicu Diane de Waldner

Hoare je 2005. 'isplivao' u istrazi poslovanja katarskog šeika Sauda Al Thanija, koji je preminuo prije četiri godine. No nijedan od njih nije osuđen te su optužbe na kraju odbačene. Trgovac umjetninama je 2015. izgubio vozačku dozvolu na 17 mjeseci jer je vozio pod utjecajem alkohola. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 26

  • povijest činjenica 12.09.2018.

    Supruga mu prijetila razvodom? Mislim stvarno ... neki bi se spasili da imaju takvu bolju polovicu ....

  • CelaviOsvetnik 12.09.2018.

    Kaj je se ova Diana udarala ko pečat u općini..

  • uffnezgodan 12.09.2018.

    princ i kraljica preko MI7 su ju ubili, smetala im,bila preveć slobodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare