Victoriju osramotila aplikacija: 'Jako želim razvod od Davida'

Na pitanje bi li bila sretna da se razvede od Davida, chat aplikacija je odgovorila: 'Jako' kao i na to usrećuje li ju njegov novac. Ubrzo je aplikacija počela davati čudne odgovore
Vidi originalni članak

Dizajnerica Victoria Beckham (44) umjesto da slavi 10 godina svog modnog brenda, koji je nazvala prema sebi, je u problemima. Njezin tim za odnose za javnošću je angažirao stručnjake iz Facebooke da Victorijinoj službenoj stranici na toj društvenoj mreži postave chat aplikaciju kojom upravlja softver i odgovara umjesto nje. 

No to nije funkcioniralo kako je trebalo, pa se dizajnerica pred londonski Tjedan mode koji počinje u petak, osramotila. Naime, softver je davao odgovore koji bi mogli naštetiti Victorijinom ugledu, pogotovo jer se posljednjih tjedana govori o njenom razvodu od bivšeg nogometaša Davida Beckhama (43), tvrdi britanski The Sun. 

Na pitanje bi li bila sretna da se razvede od Davida, sustav je odgovorio: 'Jako' kao i na to usrećuje li ju njegov novac. Usto je sa prstom gore podržao trud britanske premijerke Therese May u navigiranju Brexita. Ubrzo je aplikacija počela davati čudne odgovore poput 'ne mogu pričati jer sam usred nečega' na pitanje stavlja li David nešto u hlače da bi mu međunožje izgledalo veće. 

- Ne mogu ti reći ništa više - istaknuo je softver kada su fanovi pitali dizajnericu je li sretna u braku. Nije htjela otkriti ni zašto nosi ogromne hlače. 

- Željela sam vas obavijestiti da je nevjerojatan tim na Facebooku stvorio chat verziju mene kako bi vas virtualno mogla držati u toku sa svime što se događala na londonskom Fashion Weeku - predstavila je Victoria ranije aplikaciju. Dizajnerica je osim neuspješnim softverom, 10. godišnjicu brenda proslavila i slikom nje u bijeloj vrećici.

- Kada me Marc Jacobs fotografirao kako izlazim iz šoping vrećice prije jednog desetljeća, to je zaista bio početak mog putovanja u modnu industriju - istaknula je Victoria. Dodala je kako je to bilo smiješno i ironično, a ona je tada predstavljala debitantsku kolekciju. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Idi na 24sata
Komentari (4)
 • restoran

  Kad malo bolje pogledam ništa posebno.

  12. 9. 2018,   23:58
 • LjiljanaMilovanovic

  I ova zena izgleda toliko mrsavo i bolesno.

  13. 9. 2018,   00:42
 • bree77

  Koju frigidnu facu ova žena ima.

  12. 9. 2018,   21:22
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.