To je to što me zanima!

Moram ispunit obećanje, fotkat ću se u gaćicama na kockice...

Većinu golišavih fotki koje pjevačica objavljuje snima njezin suprug Mario. Par ima kćer Gabrijelu. U braku su od 2014., a vjenčali su se nakon godinu dana veze...
Vidi originalni članak

Navijačka euforija za koju je zaslužna hrvatska nogometna reprezentacija nije zaobišla ni pjevačicu Žanamari Perčić (36) koja je dala 'posebno' navijačko obećanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'SPLITSKI ŠUŠUR' Žanamari prošetala u haljinici i ukrala pažnju na modnoj reviji

- Obećala sam ekipi sinoć da ću, kad uđemo u finale, opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne onda ću bez. Iako su mi presmiješne te sexy fotke u dresovima, obećanje moram ispuniti! Tako da neće biti skupljanje lajkova, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja - napisala je Perčić. Makaranka, za razliku od brojnih kolegica koje preferiraju kockaste odjevne predmete, tekme Vatrenih gleda odjevena u usku haljinicu i štikle.

Ova objava oduševila je njezine pratitelje, a hoće li Žanamari ispuniti obećanje, ostaje nam vidjeti. Kako bilo, golišave fotke nikad joj nisu bile problem.

STROGI REŽIM PREHRANE Žanamari je priznala: 'Zbog gastritisa nisam mogla pjevati'

Ipak, nekoliko sati kasnije otkrila je kako je riječ o 'Instagram pošalici' te se pohvalila kako su joj se javili dizajneri s ponudom da za nju izrade badić ili donje rublje na kockice.

- Ljudi, ne shvaćajte Instagram tako doslovno, a pogotovo ne ozbiljno. Istina, ponekad podijelim i ozbiljnu misao, ali moja realnost i svakodnevica nisu uvijek štiklice, suknjice i čipka. Većinu dana provodim žonglirajući između majčinstva i rada u studiju, s punđicom na glavi, majici u kojoj sam i spavala i šlapicama, s kavom u ruci... a sjetim se pojesti prvi obrok oko 20 sati. Takvi dani ne završe na fotkama - poručila je.

Inače, većinu golišavih fotki koje pjevačica objavljuje snima njezin suprug Mario (31). Par ima kćer Gabrijelu (3).  U braku su od 2014., a vjenčali su se nakon godinu dana veze. Upoznali su se kada je Mario postao basist u njezinom bendu J'Animals. 

VIDI OVO: Kim Kardashian uhvatila Kanyea kako gleda Rihannu!

Idi na 24sata

Komentari 202

  • visusrcu 06.09.2021.

    Ipak je majka i supruga...i pitam se zasto se eksponira na ovakav nacin?

  • imenabezzzz 07.06.2021.

    Zna se tko se skida na ovom portalu bez ikakvog povoda. propala pjevacica koja ne bi da je zaborave jer je skuplja ako je objavljena na nekom od portala, a zna se za kakav posao skuplja. Iskreno te zalim. Nisi lose pjevala a sad se samo sramotis.

  • max2017 01.02.2019.

    muž dila fotke ? čega ? gača..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare