To je to što me zanima!

Zaštitni znak: Jenner pokazala bradavice u prozirnoj haljini

Reality zvijezda i manekenka voli isticati svoje grudi i stavljati ih u prvi plan. Tako je na ovogodišnjem 71. izdanju filmskog festivala u Cannesu došla u prozirnoj šljokičastoj haljinici bez grudnjaka
Vidi originalni članak

Kendall Jenner (22) na ovogodišnjem New Yorškom tjednu mode nije šetala modnom pistom, već je prisustvovala nizu zabava. No, manekenka je poglede privlačila svojim odjevnim kombinacijama.

Na reviji se u utorak navečer pojavila u dugoj prozirnoj haljini sa figurama djevojke koja jaše konja. Manekenka je ponovo pokazala svoje bradice, a kako je već priznala, one su njen fetiš, pa obožavatelji smatraju kako će pokazivanje bradavica postati njen novi zaštitni znak. 

Victoria Secret anđelica također je priznala zašto više toliko ne šeće modnom pistom.

- Prošle sezone nisam radila na revijama, a ni ove. Osjetila sam da ne mogu više i kako ludim, rekla je  Jenner  u intervjuu za magazin Love.

Reality zvijezda i manekenka voli isticati svoje grudi i stavljati ih u prvi plan. Tako je na ovogodišnjem 71. izdanju filmskog festivala u Cannesu došla u prozirnoj šljokičastoj haljinici bez grudnjaka. Kako takva haljina ništa ne skriva, potpuno su joj se vidjele grudi i gaćice boje kože - koje su samo povećale dojam da je ispod haljine potpuno gola.

Brineta je 'transparenti imidž' upotpunila Louboutin crnim sandalama visokih potpetica koje su dodatno istaknule dugačke noge ovog Victoria Secret modela visine 179 centimetara.

POSLALA PORUKU Kendall Jenner ne mari zbog kritika na račun svog tena

- Uuups. Mlada sam. Ali kada budem starija, želim gledati fotografije i pomisliti kako dobro izgledam - rekla je manekenka.

Kendall je već prije dvije godine javno izjavila da rado javno pokazuje grudi i da je to zabavlja.

BEZ IKAKVE ISPRIKE Kendall Jenner zbrisala nakon što je njezin pas ugrizao curicu

- Kada sam prvi put pistom trebala prošetati golih grudiju, nije mi bilo neugodno, dapače. Sjećam se da sam bila jako uzbuđena. Čudna sam, ali volim kada su mi grudi gole u javnosti. To je valjda moj fetiš - prisjetila se Kendall Jenner svoje Marc Jacobs revije iz 2014. kada je imala samo 18. godina.

Nedavno je i pozirala za naslovnicu, a neke od njezinih fotografija je objavila stilistica i novinarka Katie Eleanor Grand (47). 

Kendall je pozirala plutajući na leđima i pritom noseći samo crvene gaćice te je pokazala gole gudi. Dio fanova je napao manekenku zbog pokazivanja bradavica istaknuvši da to nije primjereno i da čudno izgledaju. No većina je obranila Kendall komentiravši kako njezina golotinja ne bi trebala biti problem ako muškarci svaki dan hodaju i fotografiraju se bez majice. 

Kendall je u vezi s košarkašom Benom Simmonsom (22), a par je unajmio luksuzni dom, koji plaća oko 25.000 dolara mjesečno (oko 160.000 kuna). Imaju pet spavaćih soba, šest kupaonica i bazen. Kako piše TMZ, Kendall i Ben su unajmili kuću na nekoliko mjeseci. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 33

  • kobajagi10 13.09.2018.

    Čekamo kad nafila sise silikonom ko papriku, pa javite. Da nema bradavice, mislio bi da su leđa.

  • AndSanMia 12.09.2018.

    Pokazala dva biža na tavolonu.

  • jozo1303 12.09.2018.

    Jebote...vide joj se sise...ja to sad prvi put vidim da se ženskoj vide sise...aha a tako izgledaju bradavice...!!??? ja sam mislio da su kockaste....jel tako sve izgledaju ili ima i drugačijih...recite mi...jer tko zna kad će opet neka pokazat bradavice...to se rijetko viđa.....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare