To je to što me zanima!

'Ženama treba zabraniti voziti, a to misli i 70 posto Hrvata'

U socijalnom eksperimentu, Youtuber Magic Leon odlučio je testirati Hrvate. Jesu li žene samo za kuhaču, mogu li odbiti seks i treba li im zabraniti da voze samo su neke predrasude u koje i danas mnogi vjeruju.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

 

O ženama za volanom mislim kao i 70 posto Hrvata, a to je da im ne treba vozačka dozvola - uvjeren je jedan Zagrepčanin.

Povodom međunarodnog dana protiv nasilja nad ženama JoomBoosov Youtuber Magic Leon odlučio se uhvatiti u koštac sa predrasudama. Izašao je na ulicu i Zagrepčane ispitivao što misle koje su posljedice kad žena odbije seks? Osim u kuhinji gdje je ženama još mjesto? Što napraviti kad žena stalno i stalno kvoca? Što mislite o ženama za volanom?

Dok bi se većina ispitanika maknula od žene koja im stalno kvoca bilo je i onih koji bi je odmah ostavili. Slično bi se dogodilo i kad bi ih odbila za seks. 

- Odmah bi je ostavio i našao drugu - kazao je drugi prolaznik.

No ne slažu se svi s tim.  Što Hrvati misle o ženama pogledajte u videu:

 

 

 

 

 

Ne propustite novu epizodu Videostara:

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 444

  • 12kamelia 28.11.2017.

    treba biti suprotno, jer najviše nesreća napravi pijani muškarci...

  • Jacksss 27.11.2017.

    Da ima loših vozača žena i onih užasno iritantnih za volanom, ima.. a kakvih tek muških manijaka ima! Ali ovaj članak je glupost teža! Kako su samo oni došli do ovog postotka 70%?? Na temelju 10 primitivnih krkana koje su intervjuirali?? Sudeći po razumnim komentarima ovdje očito nije ni blizu tako :) Meni se čini da je ovaj novnar seljačina koja to zakamuflirano u postotke izjavljuje svoje stavove!

  • dkmjnn 27.11.2017.

    Počet ću se voziti s uključenom kamerom na mobitelu. Toliko prekršaja i bezobraznih vozača u jutarnjim satima, za ne povjerovati. A kad skupim kolekciju, onda ću skinuti policijsku aplikaciju i sve to lijepo proslijediti policiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare