To je to što me zanima!

Žorž je na ljubavnim mukama: Marina ga četvrti put ostavila?

Pobjednik 'Big Brothera' 2016. šokirao je dio svojih obožavatelja koji su pročitali ljute poruke koje je Žorž pisao ispod Marininih fotografija
Vidi originalni članak

Pivom i pjesmama Mladena Grdovića te Novih fosila Romano Obilinović (38) tješi se nakon novih nesuglasica s djevojkom Marinom Raguž (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobjednik 'Big Brothera' 2016. šokirao je dio svojih obožavatelja koji su pročitali ljute poruke koje je Žorž pisao ispod fotografija manekenke. 

NIŠTA OD REALITYJA Saši Muheku nova djevojka ne dopušta da uđe u ‘Big Brother’

Bivši nogometaš snimao se dok vozi automobil te glasno pjeva ljubavne pjesme, a na naš upit o ponovnom prekidu romanse s Marinom nije želio odgovoriti.

Marina i Žorž svađali su se i prekidali već tri puta

U reality showu su bili nerazdvojni, pa je manekenka ostavila dugogodišnjeg zaručnika Sašu Muheka te otišla u Split bivšem nogometašu. Nekoliko puta su se javno svađali i mirili, pa su dosad prekinuli tri puta. Prijatelji para kažu kako je Marina otišla od Romana zbog razmirica.

PAR ZA PAMĆENJE Zaljubljeni Žorž: Ženit ću svoju Marinu, samo još ne znam kad

Bivši stanari ‘Big Brothera' odlučili su u svibnju prošle godine tetovažama ovjekovječiti ljubav i prijateljstvo. Poželjeli su imati unikatne kraljevske krune na zapešću. One su simbol kralja i kraljice, odnosno ljubavi i poštovanja, kako je rekao njihov tattoo majstor Siki. 

Žorž je prije samo tri mjeseca tvrdio kako bi se on i manekenka mogli vjenčati do kraja ove ili početkom slijedeće godine. 

- Još nismo ništa dogovorili, nismo napravili ni planove, ali sigurno da razmišljamo i o tom koraku u našim životima. Inače, i dalje sam angažiran oko kladionice, za koju predviđam rezultate, te dostavom hrane za fast food, a Marina se odnedavno zaposlila u mojem omiljenom kafiću na Skalicama u Splitu - objasnio je Romano. 

VIDI OVO: 5 celebrity sex snimki na koje ste totalno zaboravili.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • plutarh 11.06.2018.

    ma to je ništa !...dok ga ne ostavi jubilarnih 458 puta ...niš ne bu naučil

  • giovanni123 11.06.2018.

    Ma daj nemojte sad sam se smirio zbog Soraje ..nadjete je ..i sad ovi se Posvađali ..et opet nemogu spavati ..ovo je uznemiravajuće za nas čitatelje ..nemojte vise dvije bitne vijesti u jedan dan..molim Vas

  • covjek_lutalica 11.06.2018.

    Ima neko sijena za prodati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare