To je to što me zanima!

Zvijezda 'Dawson's Creeka' o pobačaju: Bol će vas rastrgati

Bolan je i slama srce na razinama dubljim nego što ste možda ikad doživjeli, istaknuo je glumac. Dodao je kako ne treba pokušavati racionalizirati svoju tugu
Vidi originalni članak

Imali smo tri pobačaja tijekom godina uključujući onaj prije ove malene ljepote, napisao je James Van Der Beek (41). Zvijezda serije 'Dawson 's Creek' od 2010. je u braku s televizijskom producenticom Kimberly Brook (36) te imaju kćeri Oliviju (7), Emiliju (2), Annabel (4) i tromjesečnu Gwendolyn te sinove Joshuu (6). Glumac je progovorio o pobačajima i istaknuo da se na engleskom ne bi trebali nazivati 'miscarriage' što znači i greška i neuspjeh. 

- Trebamo novu riječ za to jer na podmukao način sugerira pogrešku majke, kao da je nešto ispustila i nije uspjela iznijeti do kraja - napisao je James. Objasnio je da iz onog što je naučio, u svim osim najjasnijim, najekstremnijim slučajevima, pobačaj nema nikakve veze s bilo čime što je majka učinila ili nije. 

- Maknimo svu krivicu s njih odmah. Pobačaj će vas rastrgati kao ništa drugo. Bolan je i slama srce na razinama dubljim nego što ste možda ikad doživjeli - istaknuo je glumac. Dodao je kako ne treba pokušavati racionalizirati svoju tugu i da ju treba pustiti da teče u valovima u kojima dolazi i prepustiti joj pravedan prostor. 

- Jednom kad ćete moći pokušajte prepoznati ljepotu u tome kako ste se sastavili drugačijim nego što ste bili prije. Neke promjene radimo proaktivno, neke jer nas je svemir razbio, no u bilo kojem slučaju te promjene mogu biti darovi - napisao je James. Tvrdi kako mnogi parovi postanu bliži nakon pobačaja nego što su bili prije te većina roditelja shvati dublju želju za djetetom nego ikad prije. 

- Puno, puno, puno parova dobiju sretne, zdrave, predivne bebe kasnije. Čuo sam neka metafizička objašnjenja za njih, a većina se kreću oko ideje da te male duše volontiraju na kratkom putovanju za dobrobit roditelja - zaključila je zvijezda 'Dawson's Creeka'. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 14.09.2018.

    Admine, asto sam dobila zuti karton? svaki ginekolog ce Vam reci istu stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare