To je to što me zanima!

Adriana na vatrenom dočeku: 'Jako sam ponosna na Duju!'

Nakon prijema u Šibeniku Duje Ćaleta-Car otišao je u svoje Bilice gdje su mu mještani pripremili bakljadu i pravu feštu. Svjetski viceprvak tako je proslavio prelazak u Olympique iz Marseillea
Vidi originalni članak

Hvala svima što su došli u ovako velikom broju, ova medalja je za sve nas i za Hrvatsku i nadam se da neće biti posljednja. Hvala vam na ovoj atmosferi koju ste nam davali dok smo bili u Rusiji, to nam je puno značilo. Neka ovo slavlje potraje do zore – kazao je Vatreni reprezentativac Duje Ćaleta-Car svojim Biličanima na dočeku u petak navečer, piše šibenik.in

Dujina djevojka Adriana Đurđević kazala je kako nema riječi kojima bi opisala koliko je sretna i ponosna na Duju i zahvalila svima na podršci.

POGLEDAJTE GALERIJU:

 

Predsjednik Općinskog vijeća Neven Mikulandra i načelnik Bilica Josip Čaleta uručili su Duji prigodne poklone i čestitali na uspjehu.

- Dragi Duje hvala ti za sve što ste napravili u posljednjih mjesec dana, drugom najvećem povijesnom događaju poslije Oluje. Hvala tebi i ekipi – kazao je Duji Neven Mikulandra i uručio mu knjigu Heroji Domovinskog rata.

IMAO I FEŠTU U BILICAMA Duje došao na prijem u pratnji svoje vatrene djevojke Adriane

Duje je zatim pozvao publiku da mu ispune želju i zajedno zapjevaju himnu reprezentacije 'Nije u šoldima sve', a zatim je s publikom i bendom zapjevao i pjesmu 'Moja domovina', javlja šibenik.in.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • simunicevdom 22.07.2018.

    Najljepsa mi je slika sa onim dresom gdje pise Modric. A dobro je njoj 20 plus 20 haha

  • kliko 21.07.2018.

    Ma pusti ti Duju. Ponosi se sobom!!!

  • profi19 21.07.2018.

    stani malo, decko je postao srebreni, sprema mu se docek. Odakle pojedincima pravo komentirati izgled njegove cure, njeno obrazovanje i njene interese? Pa zar u ima u hrvastkoj toliko puno jadni, iskompleksirani i ljbomorni ljudi? On je faca a ona je ljepotica. Jako lijep i simpatican par. Samo naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare