To je to što me zanima!

Ana Jelušić: Totalno sam se izgubila ove sezone, kriva sam

Ana Jelušić, hrvatska predstavnica u slalomu u Lenzerheideu, vjeruje da će sljedeće sezone biti daleko bolje. Ove joj je sezone sve išlo nizbrdo. Vjeruje da će biti bolje
Vidi originalni članak

Odradila sam desetak rundi i zadovoljna sam. Gore na stazi užasna je kombinacija jakog mokrog snijega, soli, sunca, ma svega ima na treningu, rekla je uvijek nasmiješena Ana Jelušić, najbolja hrvatska skijašica, uoči slaloma na završnici Svjetskog kupa u Lenzerheideu.

Kada joj se spomenu rezultati ove sezone u slalomu, osmijeh naglo izčezne.

- Nisu krive nikakve skije, kriva sam ja. Sve mi je išlo nizbrdo. Mislim da mi je ovo najizgubljenija sezona do sada - otkrila je 24-godišnja Riječanka, te nastavila:

- Bilo je utrka kada sam se borila s vremenskim uvjetima, ali morala sam puno bolje. Nadam se da će biti bolje sljedeće sezone. Zapravo, vjerujem u to - rekla je skijašica, koja je na Svjetskom prvenstvu u njemačkom Garmischu bila u svojstvu fotografa:

- Ha, ha, bilo je to zanimljivo iskustvo. Ali, ne mislim mijenjati profesiju, sljedeće godine želim popraviti rezultate -zaključila je naša jedina skijašica na završnici Svjetskog kupa.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Budjo_1 18.03.2011.

    E kako se nebi izgubila kad je onaj treci stap Najsladji sto udara po polp...e!

  • sbdoctor3 18.03.2011.

    a kao bila si bolja

  • big_daddy 18.03.2011.

    Bravo Ano! To! Samo tako dalje!, Ne brini, treba ići nizbrdo, to i je cilj, samo moraš to malo brže odraditi, Bravo Ano!

Komentiraj...
Vidi sve komentare