To je to što me zanima!

Jelušić u suzama: Pauzirat ću, ne mogu se nositi s astmom

Ana će se pokušati izliječiti od astme s kojom se bori posljednjih 10-ak godina. Hrvatski skijaški savez poduprijet će Anu u njenom pokušaju da pobijedi astmu
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska skijašica Ana Jelušić na konferenciji za novinare u hotelu Westin objavila je da propušta sljedeću skijašku sezonu. Ana će se pokušati izliječiti od astme s kojom se bori posljednjih 10-ak godina. Nakon gotovo svakog natjecanja Ana ima napadaje jakog kašlja.

- Neću skijati godinu dana. Sama sam tako odlučila. Posvetit ću se liječenju astme - rekla je hrvatska skijašica koja nije izdržala te je briznula u plač.

- Više se ne mogu nositi s time da se nakon svake utrke moram boriti tri dana da dođem sebi. Sve to oko skijanja mi je postalo prevelika muka, a sada je idealna prilika da idem na liječenje jer su iduće sezone Olimpijske igre i Svjetsko prvenstvo, a tome se želim potpuno posvetiti - priča Ana.

Hrvatski skijaški savez poduprijet će Anu Jelušić i čuvati joj mjesto u reprezentaciji za sezonu nakon planirane pauze.

- Astma mi je dijagnosticirana prije 10-ak godina, Uvijek sam mislila da ću unatoč tome moći normalno skijati. No tek sada shvaćam da moram odmoriti - zaključila je Ana.

Bila je četvrta slalomašica svijeta

Ana Jelušić 2007. godine bila je četvrta slalomašica u utrci za Mali globus. Posljednji je plasman među deset najboljih u Svjetskom kupu upisala 2009. godine u austrijskom Leinzu (6. mjesto). Posljednji put na postolju, jednom od dva u karijeri, bila je na kanadskom skijalištu Panorama 2007. godine. Na Snježnoj kraljici iste je godine završila druga.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • LEGOS 21.04.2011.

    neka joj bude sa srečom

  • ktman 21.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 20.04.2011.

    Dobro ti dosao izgovor i pokrice da shvatis kao i Nika da nikad od tebe Janica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare