To je to što me zanima!

Ana završila karijeru: Ostat ću uz stazu, samo se neću gušiti

Ana Jelušić (25) i službeno je objavila da prekida skijašku karijeru. Najveći uspjesi bili su joj četvrto mjesto na SP-u u Areu te drugo mjesto na Snježnoj kraljici 2007.
Vidi originalni članak

Prošle godine objavila sam da ću pauzirati jednu sezonu i u tih godinu dana bila sam bolesna samo dva tjedna, umjesto da se kroz cijelu godinu patim, rekla je jedna od najboljih hrvatskih skijašica u povijesti.

Ana Jelušić (25) na današnjem je obraćanju medijima objavila kako završava svoju uspješnu skijašku karijeru. Sa samo 25 godina Ana je zaključila karijeru isključivo zbog zdravlja i stalnih problema s astmom.

- Nisam željela natjecati se na 80%, a nisam željela ni dati malo više od sebe pa da poslije ne mogu disati. Dobila sam ponudu od Međunarodnog olimpijskog odbora. Dan nakon Schladminga spakirala sam kofere i otišla u Lousannu, tamo ću biti do 10 mjeseca i onda prelazim raditi u FIS - otkrila je Ana planove za skoru budućnost.

Najveći uspjesi Ane Jelušić svakako su četvrto slalomsko mjesto na Svjetskom prvenstvu u Areu 2007. te iste godine drugo mjesto na Sljemenu.

- Svi su mi govorili da će mi biti jako teško prilagoditi se na civilni život, a ovo je lijepa prilika za laganu tranziciju. Ostat ću uz stazu, samo se više neću gušiti. Sretna sam što odlazim u mirovinu s 25 godina jer je preda mnom nova karijera u kojoj ću, nadam se, biti jednako uspješna kao i u skijanju - rekla je sada već bivša hrvatska skijašica.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Pahuljica_3 15.04.2012.

    Haha ovo je suludo, može li se ovo nazvati skijaškom karijerom?! :D Bitno je da si je osigurala dobar posao za dobre pare.

  • krčinec 15.04.2012.

    šteta šta prestaje bila je ljepa reklama za hrvatsku

  • Aramis123 14.04.2012.

    manekenstvom se može uvijek bavit

Komentiraj...
Vidi sve komentare