To je to što me zanima!

Barakude u bazenu siju strah: Zasad izgledamo zaista odlično

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u utorak će igrati četvrtfinale Europskog prvenstva, a protivnik će vjerojatno biti Crna Gora koja u osmini mora na Rumunjsku
Vidi originalni članak

Crna Gora je opasan protivnik, ali nema nas čime iznenaditi. Mi ih respektiramo, ali sve ovisi o nama, rekao nam je iz Barcelone Ivica Tucak, izbornik vaterpolista.

Hrvatska je u skupini dobila sve tri utakmice, osvojila je prvo mjesto i prije četvrtfinala ima tri dana odmora.

Četvrtfinale se igra u utorak, od 20.30 sati. Crna Gora, naravno, danas još mora pobijediti Rumunjsku, ali u to nitko ne sumnja. Crnogorci su aktualni osvajači Svjetske lige, no u utorak navečer ih čekaju svjetski prvaci.

- Imaju Aleksandra Ivovića i Mlađana Janovića, dva igrača svjetske klase, no ako odigramo kao protiv Grka, idemo u polufinale. To i nije bilo naše najbolje izdanje, mi možemo još puno bolje - poručio je Ivica Tucak.

Hrvatska je u dijelu ždrijeba u kojem će u drugom četvrtfinalu vjerojatno igrati Srbija i Mađarska. Mađari u ovom trenutku ne izgledaju dobro, jako se muče, u skupini su bili daleko od prave forme i lako je moguće da će Hrvatska za novo veliko finale morati pobijediti Crnogorce i zatim velike rivale Srbe. Maro Joković je i na ovom prvenstvu važna karika “barakuda”, koje su toliko moćne da u bazenu siju strah i trepet.

- Zasad izgledamo odlično. Sjajno nam je tu u Barceloni. Ja sam tu često, osjećam se kao da sam doma - kaže nam iz Katalonije Maro Joković.

Najpoznatiji Hrvat u Barceloni je naš srebrni Ivan Rakitić.

- Nećemo mu zamjeriti ako ne dođe na vaterpolo, znamo da mu je potreban odmor nakon Rusije, ali ako dođe, bit ćemo jako sretni. Bilo bi lijepo da nas Raketa podrži s tribina - rekao je za kraj sjajni Dubrovčanin Maro.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • wlatz24 23.07.2018.

    A što očekivat od 24sata nego Vidu kako hrani svinje? xD Bravo barakude!!

  • Joker123 22.07.2018.

    Glavno da slave poraz nogometasa tj mamicevaca: dobili nigerejce i islandane sta je bilo ocekivano, da caballero nije falia vjv bi ostalo x s argentincima, pa dobili na penale slabe dance i ruse, jedva engleze opet na produzetke i kad su dosli na prvu ozbiljniju ekipu, francuze dobili po glavi ka dica

  • Joker123 22.07.2018.

    Sramotan je odnos prema nasen najtrofejnijen sportu

Komentiraj...
Vidi sve komentare