To je to što me zanima!

Barić: Drago mi je da je Danijel Olmić odlučio postati 'Hrvat'...

Jako mi se sviđa to što on radi, baš se vidi da razumije igru, nahvalio je bivši hrvatski izbornik ponajboljeg Dinamovog nogometaša ove sezone Danija Olma
Vidi originalni članak

Dani Olmo je ove sezone pokazao klasu u Dinamu, doista igra na visokoj razini, rekao nam je bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barić.

A baš bi za našu reprezentaciju htio igrati krilni napadač vodeće momčadi HNL-a.

- Drago mi je da je Olmo odlučio postati ‘Hrvat’. Samo ne znam hoće li mu to na kraju biti dobra odluka, to će vrijeme pokazati. Vidjet ćemo za dvije tri godine - rekao je Barić i krenuo pojašnjavati:

- Mi na toj poziciji doista imamo sjajne igrače. Oni svi igraju u jakim ligama, puno jačim od naše, tu su u velikoj prednosti ispred Olma. Ne znam je li mu pametno uzeti naše državljanstvo, kad nije siguran da će moći igrati za Hrvatsku.

DINAMO - ISTRA 5-1 'Danijel Olmić' je briljirao: Iako nije zabio, on je igrač utakmice

Danijel Olmić oduševio je protiv Istre u Maksimiru. Nije zabio gol, ali je imao nekoliko poteza za pamćenje. Sjajno je asistirao petom za gol Anti Ćoriću u završnici utakmice.

- Jako mi se sviđa to što on radi, baš se vidi da razumije igru - nahvalio je Olma Barić.

Španjolac je ove sezone bez ikakve sumnje jedan od najboljih igrača “modrih”. Zabio je četiri gola u HNL-u, a pamti se onaj protiv Hajduka u maksimirskom derbiju. Bio je to potez koji je Zagrepčanima donio pobjedu. Olmo jednostavno ne prestaje oduševljavati.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • magard 11.12.2017.

    Dečko će biti klasan igrač. Puno bolji od naših samoprozvanih talenata Ćor Hal i ostali.

  • YangaMbiwa24 11.12.2017.

    Daj molim te, imamo Perišića, Pjacu, Rebića, Brekala za tu poziciju, sve bolji od boljeg, koji k će nam Danijel Olmić...

  • Frelly 11.12.2017.

    Kad te Otto Baric nahvali onda znas da valjas

Komentiraj...
Vidi sve komentare