To je to što me zanima!

Bilić nam potvrdio: S WBA sam potpisao dvogodišnji ugovor...

WBA je engleski drugoligaš, klub je to za koji navija Goran Ivanišević, a WBA je ove sezone ispao u polufinalu doigravanja za Premiership od Aston Ville. S Bilićem će pokušati ući u društvo najboljih
Vidi originalni članak

Slaven Bilić ima novi posao. Maloprije nam je potvrdio kako je postao novi trener WBA.

- Potpisao sam na dvije godine, to je ono što sam htio. Želim s WBA u Premiership, potpisao sam prije pola sata - rekao nam je Bilić.

WBA je engleski drugoligaš, klub je to za koji navija Goran Ivanišević, a WBA je ove sezone ispao u polufinalu doigravanja za Premiership od Aston Ville. 

Engleski mediji pisali su kako će bivši hrvatski izbornik potpisati trogodišnji ugovor, ali je na kraju očito presudila Slavenova želja da potpiše dvogodišnji ugovor.

- Iz Albiona su me uvjerili da se žele vratiti u Premiership, a ja sam tu da im pomognem. Žele da ih vodim prema cilju i nisam morao dvaput promisliti prije nego sam odlučio - rekao je Bilić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

WBA je u Championshipu nakon 46 kola završio četvrti, a u doigravanju su za novi Bilićev klub kobni bili penali. Momčad prema Transfermarktu vrijedi 96,45 milijuna eura. Sigurno će biti među najvećim favoritima za ulazak u Premiership. 

- Razgovarali smo s nekoliko nevjerojatnih kandidata i hvala im na tome. Ali onog trenutka kad smo se čuli sa Slavenom, bili smo zatečeni entuzijazmom i iščekivanjem s kojim je pričao o ovom projektu. Želi se vratiti u Premierligu i vjeruje da to može s Albionom - objasnio je tehnički direktor Luke Dowling.

Vratio se Slaven na Otok nakon 2017. godine. U Premiershipu je tada od 2015. do 2017. godine vodio West Ham. Posljednji je posao imao u Saudijskoj Arabiji u Al Ittihadu. Spominjao se i njegov povratak u Bešiktaš, ali od toga nije bilo ništa. Bilić se odlučio vratiti na Otok gdje je već ostavio veliki trag kao trener. Uostalom, tamo je proveo i tri sezone kao igrač. Bio je stoper West Hama i Evertona. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 13.06.2019.

    Biliću Bravo !!!! Da si Uspio nešto napraviti sa Repkom bio bi Hit- Trener !!! Ekipu si imo ali nisi (ste) znali kako !!!! Ovako 2.liga sasvim ok

  • Katalonski lopovi 13.06.2019.

    Slaven 0 Trofeja Bilic prevario celnike i navijace WBA ali istina ce isplivati na kraju!

  • 13.06.2019.

    Ide to tako, West Ham, Wba, Norwich, Ipswich, Torquay, Istra, Hr Dragovoljac, Bijelo Brdo, Batina, mirovina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare