To je to što me zanima!

Boban: Penal za Francusku bio je čist, HNS nas je tražio VAR

'Sudačke odluke svugdje su kamen spoticanja. Realno gledajući, penal je u finalu SP-a za Francusku bio čist, ali kad gledaš navijački, pogotovo svoju reprezentaciju u finalu SP-a, ne vidiš stvari kakve jesu'
Vidi originalni članak

U Splitu je Udruženje profesionalnih klubova (ECA) odlučilo izaći pred Uefu s prijedlogom osnivanja novog, trećeg europskog klupskog natjecanja, a među europskom nogometnom kremom je i Zvonimir Boban, desna ruka Fifina predsjednika Infantina.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tom je prilikom za medije govorio o nekim temama, počevši od videotehnologije koja je premijeru imala u Rusiji na SP-u.

- Dobro, realno gledajući, penal je u finalu SP-a za Francusku bio čist, ali kad gledaš navijački, pogotovo svoju reprezentaciju u finalu SP-a, ne vidiš stvari kakve jesu - počeo je Zvonimir Boban i nastavio:

- Svugdje na svijetu kamen spoticanja su sudačke odluke. Tako je uvijek bilo. Po analizama koje smo napravili, svaka treća utakmica na svijetu bila je falsificirana. HNS nam je poslao pismo da želi uvesti VAR, ali to je godina rada, puno workshopova i edukacije ljudi da se implementira. Fifa će pomoći - dodao je Boban.

- Svjetsko prvenstvo ? Još se moramo osvijestiti, bilo je prelijepo, predobro, za povijest, hvala dečkima, stožeru, HNS-u... Ali u nogometu se brzo zaboravlja i ide dalje, iako ovo nećemo tako brzo zaboraviti - rekao je Boban ponovivši da je izgradnja nacionalnog stadiona u Hrvatskoj glupost.

VIDI OVO! Ovo su najbolji automobili 2018.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nijetebriga 15.09.2018.

    Joj daj ne svrlji... penal je bio cist, ma jel..ti bi se nadao lopti i vidio je da si bio na mjestu Perisica.?. Ne volim kad se neko nekom uvlaci kao ti Fifi ne bi li mu se jos dublje uvukao, pod kozu..☺

  • onajkojizna 15.09.2018.

    Nogometna Hrvatska ikona Igracina kakav Modric moze mu kopacke cistit moze bit sretan da nisu generacija Za Modrica se nebi ni culo

  • Mato Treger 14.09.2018.

    Da nije bilo VAR-a nebi bilo ni penala, dakle kako je onda čist... Da nije bilo VAR-a možda bi smo bili prvaci.... Pitana nebi svirao penal da nije gledao VAR.

Komentiraj...
Vidi sve komentare