To je to što me zanima!

Brozov tata poludio na Veliku Goricu: Samo vama nije ponos

Dragi naši, NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA, napisao je tata Ivan
Vidi originalni članak

Neki u Splitu, Omišu i Imotskom, neki u Zadru, neki u Zagrebu. Neki su doček imali u Slavonskom Brodu, a neki u Donjem Miholjcu. Na kraju ispada da su više-manje svi imali zaseban doček osim Marcela Brozovića.

To je posebno naljutilo njegova oca Ivana, koji je na svojem Facebooku poslao oštru poruku gradu Velikoj Gorici.

- Dragi naši NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo nisam izdržao, plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI - napisao je Brozovićev otac.

Doček za Brozovića u Velikoj Gorici prvo je odgođen, a zatim i otkazan. No, jedan će se ipak održati - u mjestu Okuje u blizini Velike Gorice.

Podsjetimo da je Marcelo bio jedan od naših najpouzdanijih igrača na travnjaku. Odigrao je sjajno prvenstvo, a protiv Engleza istrčao je više od 16 kilometara. Neumorno je vršio presing po Dalićevim uputama od jednog do drugog protivničkog igrača. Zaslužio je doček.

VIDI OVO: 10 fora stvari o Vrsaljku koje moraš znati!

Idi na 24sata

Komentari 327

  • mijašina 19.07.2018.

    velika sramota od velike gorice

  • 19.07.2018.

    a zasto su otkazali? svasta

  • Xyxyx 19.07.2018.

    Ja nekako mislim da je docek od plesa do trga bio sasvim dovoljan i neponovljiv i neopisiv.Trebalo je mozda na tome i ostat da se igraci odmore i opuste .Moje skromno misljenje iako naravno da je ljepo i da svaki grad za svoje napravi sto zeli ali evo bas zbog ovakve iznimke neki igraci koji to nikako nisu zasluzili ostali su zakinuti. Broz mi smo satima cekali da i tebe docekamo jednako si bitan uzivaj u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare