To je to što me zanima!

Button opet u akciji: Zaprosio je bivšu Playboyevu zečicu

Bivši as Formule 1 Jenson Button zaprosio je bivšu Playboyevu zečicu Brittny Ward s kojom je stupio u vezu svega tri mjeseca nakon što je raskinuo sa svojom bivšom suprugom Jessicom Michibatom
Vidi originalni članak

Bivši velikan Formule 1 Jenson Button još jednom je uplovio u bračne vode, a ovoga puta je zaprosio atratkivnu bivšu Playboyevu zečicu - Brittny Ward

Brittny je sretnu vijest podijelila na Instagramu uz opis: 'Uskoro ću postati gospođica Button.' Njih dvoje su u vezi od ožujka 2016. godine, a sada su odlučili kako je vrijeme da se vjenčaju. 

Njihova ljubav nije nikakva tajna. U siječnju kada je bio Jensonov rođendan ona je objavila njegovu sliku uz koju je napisala posebnu posvetu.

- Sretan rođendan mom najdražem ljudskom biću! Pružio si mi ljubav za koju sam mislila da postoji samo u bajkama. Ne mogu vjerovati da sam ja uhvatili samo svog jednoroga. Nikad te neću pustiti.

Cijela ova ljubav između Jensona i Brittny nastala je svega tri mjeseca nakon što je Button raskinuo brak s dotadašnjom suprugom Jessicom Michibatom

Razlog njihovog raskida nikada nije bio objavljen, ali su njih dvoje i dalje ostali u dobrim odnosima.

- Jenson i Jessica su u prijateljskim odnosima odlučili kako je vrijeme da se raziđu. Nitko drugi nije umiješan u tu odluku osim njih dvoje - rekao je glasnogovornik Buttona nakon što je razvod bio i službeno potvrđen. 

Većina ljudi vjeruje kako je razlog njihovog razvoda bio taj što se Jenson i Jessica nisu uopće viđali tijekom njihovog braka jer su oboje bili "pretrpani" drugim obavezama.

- Dok smo bili u braku nismo se viđali ništa više nego prije. Jessie radi u Japanu i uživa u svome poslu. Ona je model i stalno mora snimati nešto. Nismo se baš često viđali zbog toga - rekao je Jenson.

No, isto kao i Jenson, i Jessica je nastavila dalje sa svojim životom. Ona je u listopadu 2017. godine rodila svoje prvo dijete, kćerkicu imena Joy. Odmah po rođenju kćerkice, Jessica se pohvalila na Instagramu.

- Ne mogu opisati riječima koliko se sretno osjećam i koliko ljubavi imam za ovu prekrasnu dušu. Dobro došla na svijet Joy i hvala ti što si izabrale mene da ti budem majka. Voljet ću te zauvijek - napisala je Jessica.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Budni 23.06.2018.

    Kada se jednom izbavis iz ženinog ropstva ,nikada više u to!Novac imaš a ono drugo ????

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 21.06.2018.

    ..Too Jensone samo deri, nije ti je majka rodila..

  • 13.06.2018.

    zgodna je

Komentiraj...
Vidi sve komentare