To je to što me zanima!

Ćiro: Francuzima ćemo vratiti za sve ono iz 1998. godine

Legendarni Ćiro Blažević kaže kako je pogodio rezultat utakmice Hrvatske i Engleske, ali da jedino nije znao da ćemo ponovno ići u je**** produžetke
Vidi originalni članak

Prognoza mi je bila točna. Rekao sam da ćemo pobijediti 2-1. Samo nisam znao da ćemo ići u je*ene produžetke.

Rekao nam je to legendarni trener Ćiro Blažević odmah nakon pobjede koja je ovoj generaciji Vatrenih osigurala još veći uspjeh od onog Ćirinih sinova iz 1998. u Francuskoj.

- Ovo je nešto veličanstveno, najveće što smo mogli napraviti. Kad smo primili gol, znao sam da je to dobro i da ćemo se dići. Nisam sumnjao u Dalića i momčad. Evo, tu sam u gradu, ljube me i grle navijači, ne daju mi mira, a kako da i daju kad je ovo nešto veličanstveno - kazao je Ćiro.

Naravno da se prisjetio legendarnog uspjeha u Francuskoj.

- Sad nas u finalu Svjetskog prvenstva čeka moj učenik Descahamps. Bit će jako za*ebano. Ali osvetit će Dalić tatu Ćiru i vratit će im za ono 1998. godine - kazao je Blažević.

Utakmicu protiv Engleza pratio je na rubu živaca.

- Bilo je toliko napeto da sam pio tabletu za smirenje. Ali nisam sumnjao da ćemo riješiti Engleze - zaključio je Ćiro nakon pobjede u Moskvi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • lavlje srce 68 13.07.2018.

    Utakmica se igra 90 minuta+sučeva nadoknada i to je to.Znači u tom okviru završila je X a produžeci to ne spada u normalno vrjeme igre a neznam kako da se izrazim.Produžuje se jedino ako nema pobjednika u toj fazi ispadanja.Znači Čiro popušio si.

  • emojnovinaru 13.07.2018.

    Sta ces im pare vratit😂😂

  • krilnik 13.07.2018.

    A Frenchman and an Englishman are sitting in a bar together. The Englishman says: "We're playing Croatia today". The Frenchman replies: "What a coincidence! We're playing them on Sunday!".

Komentiraj...
Vidi sve komentare