To je to što me zanima!

Dalić: Imamo problem. Nestali smo s terena. Razbili su nas...

Njima čestitke, a nama pouka. Doživjeli smo raspad sistema u kojem nas je protivnik razbio. Raspali smo se i nismo bili niti sjena momčadi s početna utakmice i nema sumnje da imamo problema, rekao je Dalić
Vidi originalni članak

Teško je naći riječi nakon ovakvog poraza. Španjolska je Hrvatskoj zabila šest golova u Ligi nacija i nanijela najteži poraz ikada. Izbornik Zlatko Dalić bio je realan:

- Jako dobrih prvih 20 minuta, tri stopostone šanse, a onda ozljeda Vrsaljka i kao da smo nestali s terena. Niti duel, niti agresija, niti blizu igrača, ništa nije funkcioniralo. 

- Njima čestitke, a nama pouka. Doživjeli smo raspad sistema u kojem nas je protivnik razbio. Raspali smo se i nismo bili niti sjena momčadi s početka utakmice i nema sumnje da imamo problema.

Prije dva mjeseca živjeli smo bajku, ali ovaj poraz je jedno veliko buđenje. Sve je krenulo nizbrdo ozljedom Vrsaljka:

- Ne smijemo se vraćati stalno na SP, dogodi se ovakva utakmica, iako je teško probaviti 6-0. Vrsaljku se stalno vraća ova ozljeda koljena, radi se o problemu koji traje. Zaboli ga koljeno i ne može igrati dalje. Bit će ok nakon par dana mirovanja - izjavio je izbornik.

Nakon kroničnih problema s lijevim bekom, sada i na desnoj strani nemamo pravog rješenja kad se Vrsaljko ozlijedi. Njegova zamjena danas bio je Marko Rog, po vokaciji veznjak.

- Želio sam ga isprobati jer nemam nikog drugog na toj poziciji. Probao sam staviti Jedvaja (protiv Portugala), ali nije išlo. Moramo probati neke stvari i naći rješenja - zaključio je Dalić.

VIDI OVO! Ovo su najbolji automobili 2018.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Doolby 12.09.2018.

    Glavu gore,ovo ništa ne znači,još uvijek imamo jedne od najboljih igrača svijeta,za mene su i dalje najbolji.

  • cimerrr 12.09.2018.

    Bila je to dobra šamarčina Daliću,nadam se da je shvatio da ne možeš sa limitiranim igračima na vrhunske ekipe. Da sam na njegovom mjestu pozvao bih sve od Srne,Manđe,Sube,Čarlija do Nikole Kalinića nazad u repku. Mi imamo 10 do maksimum 15 visokokvalitetnih igrača od kojih nisu uvijek svi u formi. Kad ih se nekoliko umirovi,nekoliko van forme i nekoliko ozljeđenih,imamo to što smo vidjeli protiv Portugala i Španjolske,limitiranu inferiornu ekipu punu rupa.

  • DraženMuhvić 12.09.2018.

    Gospa od Guadalupe: Gospa Međugorska 6:0...

Komentiraj...
Vidi sve komentare