To je to što me zanima!

Dalić: Ćorluka je siguran za SP, otpadaju Mitrović ili Ćaleta Car

Nije mi lako, ali moram odlučiti tko će otpasti. Vidjet ćemo nakon Brazila, u ponedjeljak ujutro ćemo odlučiti kad je krajnji rok za predaju popisa, rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić
Vidi originalni članak

Hrvatska je odradila prvi dio priprema za SP u Rusiji, pozdravila se s Rovinjom i slijedi prvi veliki test, nedjeljna utakmica protiv Brazila u Liverpoolu.

- Zadovoljan sam kako smo odradili treninge ovdje, veseli me odgovornost, ozbiljnost i profesionalni pristup - rekao je izbornik Zlatko Dalić za HRT.

VIDEO Pogledajte dolazak Brazilaca, Neymar igra protiv Vatrenih?

Vatrene na kultnom Anfieldu čeka Brazil.

- To će biti pravi test za nas. Preslika utakmice protiv Argentine koja nas čeka u Rusiji. Tako nekako ćemo se postaviti - kaže izbornik i dodaje:

- Super je što igramo protiv ovako velikog protivnika, iako to u pripremama nosi i veliki rizik. Ali utakmica s Brazilom najbolji je način da vidimo svoju snagu i slabosti - rekao je Dalić, koji će nakon Brazila jednog igrača poslati kući.

- To mi je jedna od najtežih odluka, nije mi lako, ali moram odlučiti tko će otpasti. Vidjet ćemo nakon Brazila, u ponedjeljak ujutro ćemo odlučiti kad je krajnji rok. Ćorluka? On je u punom treningu, spreman je za utakmicu, veseli me njegov rad i njegova ozbiljnost na treningu - rekao je izbornik i za Večernji list dodao:

- Ćorluka je siguran, otpast će Mitrović ili Ćaleta-Car.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • sinjskidispet1985 03.06.2018.

    Ma koji ćorluka mogu li mlađi dobiti šansu il opet na staroj slavi?

  • realan5 03.06.2018.

    Sto se tice mitrovica i calete plusevi kod mitrovica sto je vec igrao za repku i jako je dobro koristio minutazu minusi sto prvi dio sezone nije uopce igrao u besiktasu sve do posudbe u belgiju kod calete obrnuto jako dobra sezona konstantan ali iako je vec bio pozivan nikad nije zaigrao za repku nije lako odlucit ali tko god bude pozvan nece vjerovatno dobit priliku na sp.

  • Crvic 03.06.2018.

    SP je tu , a on eksperimentira !

Komentiraj...
Vidi sve komentare