To je to što me zanima!

Dalić je napravio jednu grešku, rekao je Kramariću - 'Oprosti'

Žalostan sam što mu Šuker i društvo nisu dopustili da uzme Ladića, neophodno je da uzme Ladića, kaže Ćiro Blažević o Zlatku Daliću i poručuje: Cijela nogometna nacija je iza njega
Vidi originalni članak

Ova generacija mora napraviti veliki rezultat, to može. Ja možda nisam neovisan, ali svjetski stručnjak Arsène Wenger je rekao da je koncentrat talenata od svih reprezentacija najveći u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, rekao je Ćiro Blažević.

- Siguran sam da se ova ekipa pod vodstvom Zlatka Dalića može dignuti do finala, to je uistinu tako, trebaju se posložiti neke stvari, nije dovoljno samo da je ekipa moćna, mora sve 'štimati' da bi se napravio adekvatan rezultat - dodao je "trener svih trenera".

Ćiro se okrenuo samom Mundijalu u Rusiji i igračima koje bi Dalić trebao voditi, uz one na koje je dosad računao.

- Prije svega, to je dečko koji se oporavio, onaj koji igra za Juventus, Pjaca, on je drugi Ronaldo. I Ćorluka se isto mora oporaviti. Njih dvojica bi trebala biti uz ove postojeće, još će se situacija iskristalizirati. Vlašić je tu isto - poručio je Ćiro.

Prokomentirao je Travničanin i odnose u vrhu HNS-a i želje dijela javnosti da iz saveza ode Davor Šuker.

- Mamić i Šuker su moji prijatelji. Rekao sam Zdravku: "Napravio sam ti sretnu mladost, a ti meni nesretnu starost". On misli da zna nogomet, a nema pojma; on je najveći trgovac na svijetu. Nema afinitet za nogomet, s tim se rodiš. Ako se to nastavi, imat ćemo i dalje sukobe navijača Hajduka i Dinama, neće biti jedinstva. Šuker je planetarna zvijezda, popularniji je u svijetu nego u Hrvatskoj. On otvara vrata u cijelom svijetu i njega bih zadržao, ali ne da odlučuje.

Dalić je odlučan u namjeri da sam odlučuje o stvarima koje ga se tiču, a Ćiro vjeruje da će izbornik biti i dosljedan u tome.

- On će to izvršiti i po cijenu ostanka na toj funkciji. Žalostan sam što mu Šuker i društvo nisu dopustili da uzme Ladića. Neophodno je da uzme Ladića, oni su frendovi, već su radili zajedno i ne bi ga Dalić tražio da ne zna koliko bi mu Ladić bio koristan. Siguran sam da će za to izboriti. Ni Šuker ni Mamić nemaju tu snagu da smijene Dalića, cijela nogometna nacija je iza Dalića.

Ćiro je, u svom stilu, iznio i jednu zamjerku Daliću.

- Rekao je Kramariću "izvini". Što ćeš ti meni "izvini"? On mora biti apsolutni gospodar situacije, da odlučuje bez da nekomu kaže zašto je to tako. Šef mora biti apsolutni šef, samo tako može napraviti ono što očekujemo na Svjetskom prvenstvu -  zaključio je Ćiro Blažević gostujući na N1 televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mbutin22 13.11.2017.

    Obrana nam je nikakva,fali Ćorluka,Vida i Lovren je dobar su dobri,brzi,pravovremeni u izlasku,al jako loši u skoku i u prekidima,da su nam Manolas i Sokrates bili bi svjetski prvaci,kako igra taj stoperski par to je vrhunac

  • Karlo Butić Butigol 13.11.2017.

    Ciro prije svakog natjecanja isto prica...ocito ce ga do smrti proganjat to sto je prodao polufinalnu utakmicu domacinu Francuzima koji su jednostavno morali igrat finale i osvojit taj SP...nije slucajno Prosinecki bio na klupi i nije slucajno jedan Boban napravio gresku koja se nemoze dogoditi ni Strinicu i Pivaricu...Jbg sad je kasno,konkurenti su sve jaci,a mi smo sve tanji na pojedinim pozicijama!

  • Tigar 74 13.11.2017.

    Tjiro, tjiro, i onda se ti hvališ da si neki "psiholog", a ne znaš da se sa " izvini " " može biti još bolji "šef“..

Komentiraj...
Vidi sve komentare